Меню
Количка

Портманто комплекти

Портманто Сити 4029 - Портманто комплекти
Трайно-ниска цена
Срок за доставка: 3-8
Портманто Сити 4029 е стилно и компактно. Разполага с пано със закачалки и практично място за съхранение на шапки и шалове. Портмантото изисква монтаж към стената!  ..
59 лв.
Портманто Сити 4003 - Портманто комплекти
Трайно-ниска цена
Срок за доставка: 3-8
Портманто с компактни размери, подходящо за жилища с ограничени размери. Разполага с пано със закачалки, полица за съхранение на шапки, шалове или други вещи и шкаф за обувки с един рафт в който може да поберете между 4 -6 чифта обувки! Портмантото изисква монтаж към стената!  ..
70 лв.
Срок за доставка: 10
Цветове
Портманто Мареа №1 с огледало, закачалки и етажерки за обувки
Портманто Мареа №1 с огледало, закачалки и етажерки за обувки - венге
Портманто Мареа №1 с огледало, закачалки и етажерки за обувки - орех
Искате нещо изчистено, събрано и същевременно функционално. Страхотно попаднали сте на точното място. Портманто Мареа №1 разполага със закачалки, огледало и етажерки за обувки. Изберете си цвят и се наслаждавайте на подредено антре!  ..
80 лв. 84 лв.
Срок за доставка: 5-15
Стилно, практично и много много красиво това е то портманто Елинор. Портмантото притежава три закачалки, огледало, етажерки и шкаф за обувки с рафт по средата. За Ваше улеснение Елинор не изисква монтаж към стената! С практични размери и цветова комбинация в класически цветове, то ще превърне антрет..
161 лв. 169 лв.
Срок за доставка: 5-15
Портманто включило в себе си двата най - дръзки цвята - червен и черен. Точно за това то изглежда толкова привлекателно, тъй като черния цвят излъчва изтънченост и стил, а червения придава енергия и топлина. Разполага с две отваряеми врати за обувки (в тях няма рафт), закачалки и огледало.   ..
161 лв. 169 лв.
Срок за доставка: 5-15
Цветове
Портманто Поли
Портманто Поли
 ..
170 лв. 179 лв.
Портманто Сити 4005 - Портманто комплекти
Трайно-ниска цена
Срок за доставка: 3-8
Практичен, удобен и функционален модел. Антрето включва гардероб с три рафта и огледало, шкаф за обувки с един рафт в който може да поберете от 6 до 8 чифта обувки и пано със закачалки. С компактните си размери портманто Сити 4005 е подходящо и за помещения с по-малки размери. Изчистените линии..
178 лв.
Срок за доставка: 5-15
Супер предложение за всеки дом, което Ви позволява да се справите с безпорядъка и разпиляните дрехи и обувки в антрето. Моделът е с много елегантна извита форма, която прави много приятно първо впечатление на гостите Ви, ние вярваме ,че цените това. Боряна Н разполага с 2 шкафчета с вратички, в..
189 лв. 199 лв.
Срок за доставка: 5-15
Едно страхотно предложение за Вашето антре! Чекмеджето и двата шкафа с които разполага продукта са един добър съюзник срещу хаоса в антрето! Цветовата комбинация е много приветлива - дъб норте и бял гланц!  ..
189 лв. 199 лв.
Срок за доставка: 5-15
Портманто което разполага с различни шкафчета и етажерки. На него има място за обувки, тъй като разполага с 2 шкафа предназначени за това, огледало и не на последно място етажерки едната от които може да използвате за да поставите чантата си докато се обувате например. Практично нали?! Портмант..
201 лв. 212 лв.
Срок за доставка: 5-15
Предлагаме ви възможност да постигнете чувството за подреденост, което винаги сте искали да виждате в антрето си. Портманто Моне е семпъл модел с изчистени линии на изработка. В дясно е разположена гардеробната част с вратичка, на която е поставено голямо огледало а вътре е оборудвана с изтеглящ лос..
208 лв. 219 лв.
Срок за доставка: 5-15
Цветове
Портманто Фини
Портманто Фини - Пясъчен дъб и венге
Ние знаем, че при избора на портманто за антрето Ви е нужно продуктът да разполага с колкото се може повече функции, но и същевременно да е с приятна визия, която виждате всеки път щом излизате или влизате в дома си. Затова Ви предлагаме портманто Фини, което разполага с гардеробна част, оборудвана ..
208 лв. 219 лв.
Портманто Сити 4007 - Портманто комплекти
Трайно-ниска цена
Срок за доставка: 3-8
Портманто Сити 4007 съдържа всички необходими елементи, за да е подредено и приветливо Вашето антре. Ще разполагате с гардероб с огледало и изтеглящ се лост, два практични шкафа за обувки,който може да побере от 8 до 10 чифта с обувки, пано със закачалки. Изработено е от висококачествени матери..
211 лв.
Срок за доставка: 5-15
Да, това предложение е за тези от Вас, които обичат по дръзките цветови комбинации за мебелите си! Портманто Импулс се изработва с три закачалки, гардеробна част с огледало и вътрешно разпределение от лост, както и просторен шкаф за обувки (без рафт в него). Портмантото не изисква монтаж към стената..
216 лв. 227 лв.
Срок за доставка: 5-15
Със събраните си размери портманто Кобе е подходящо за жилища, в които антрето е малко и тясно. С Кобе Вие получавате три закачалки, етажерки, огледало и голям шкаф за обувки без рафт в него.  ..
220 лв. 257 лв.
Срок за доставка: 5-15
Портманто което акцентира на качеството, както и на добре подбраната цветова комбинация. Акцент разполага с три закачалки, огледало, шкаф за обувки (без рафт в него) и чекмедже. За Ваше улеснение портмантото не изисква монтаж към стената.  ..
224 лв. 274 лв.
Портманто Сити 4006 - Портманто комплекти
Трайно-ниска цена
Срок за доставка: 3-8
Портманто Сити 4006 съдържа всички елементи, за да бъде антрето Ви подредено и уютно - гардероб с голямо огледало и изтеглящ се лост за закачалки, шкаф за обувки с един рафт и падаща врата,събиращ между 6-8 чифта обувки, пано със закачалки и полица, удобна за съхранение на шапки или вещи. Чарът..
224 лв.
Срок за доставка: 5-15
Интересна визия, качествена и прецизна изработка и добре подбрана цветова комбинация това на пръв поглед е портманто Мока. Изработено е с три закачалки, огледало, етажерки и два шкафа за обувки с падащи врати и единични поставки за обувки. Този модел изисква монтаж към стената!   ..
237 лв. 283 лв.
Срок за доставка: 5-15
Цветове
Портманто Валя - Дъб сонома
Портманто Валя
Не забравяйте, че портмантото е първото нещо, което гостите Ви виждат щом влезнат в дома Ви, а Вие със сигурност не искате да оставите лошо впечатление, нали? Затова  Ви предлагаме портманто Валя, което показва класическа и традиционна визия, както и усещането за подреденост в дома Ви. Моделът ..
241 лв. 254 лв.
Портманто Сити 4000 с МДФ профил - Портманто комплекти
Трайно-ниска цена
Срок за доставка: 3-8
Това стилно, модерно и практично предложение за Вашето антре ще Ви посреща всеки ден. Сити 4000 разполага с гардеробна част с вътрешно разпределение от изтеглящ лост и рафт в долната част, закачалки и място за обувки в което може да съберете от 6 до 9 чифта. Вратата на гардероба е с плавно затваряне..
243 лв.
Срок за доставка: 5-15
Портманто Вива е най - харесвания продукт, тъй като е изключително красив на външен вид, а материалът от който е изработен е 18мм ПДЧ. Портмантото се изработва със закачалки, огледало, чекмедже и шкаф за обувки (в него няма рафт).   ..
248 лв. 291 лв.
Срок за доставка: 5-15
Сара разполага с гардеробна част, огледало, закачалки и шкафове за обувки. За още по - голямо улеснение то НЕ изисква монтаж към стената. По този начин антрето Ви ще бъде подредено, а всичките Ви необходими неща за сезона по местата си.    ..
256 лв. 269 лв.
Срок за доставка: 5-15
За да е подредено входното Ви пространство заложете на портманто с практични размери и разпределения за всичко необходимо от антрето Ви! Амелия разполага с огледало, закачалки, етажерки, отворени и затворени пространства за обувки. Цветовата комбинация е венге роял и кармен, а материалът 18мм ПДЧ. ..
259 лв. 312 лв.
Срок за доставка: 5-15
Цветове
Портманто Виго
Портманто Виго - Дъб сонома и дъб кремона
Практично и компактно, това е то портманто Виго. Този модел ще ви помогне да оправите вечния хаос в антрето си, Виго разполага с гардеробна част изцяло разпределена с лавици, огледална част с едно чекмедже и вратичка, пано с три закачалки и допълнително шкафче с падаща врата. Няма нужда да преглежда..
265 лв. 279 лв.
Срок за доставка: 5-15
Портманто Кали ще ви впечатли с многобройните функции и качества, с които разполага. Моделът се състои от гардеробна част с вертикално разположено огледало отвън и изтеглящ лост отвътре, пано с 3 закачалки и две шкафчета с вратички за съхранението на повече обувки. Звучи супер, нали?!  ..
265 лв. 279 лв.
Срок за доставка: 5-15
Портманто Стефи е ъглов модел изработен от 18мм ПДЧ , при който монтажа за стената не е задължителен. При този модел разполагате с три закачалки, огледало, етажерки, чекмеджета и шкаф с обувки с падаща врата без рафт в него.   ..
267 лв. 326 лв.
Срок за доставка: 5-15
Лея е едно чудно предложение за входното помещение на Вашия дом! То разполага с просторен шкаф за обувки, закачалки, огледало, чекмедже и рафтчета! Използваните материали за изработката му са 18мм ПДЧ, а цветовата комбинация е тъмно арамо и дъб навара! LED осветлението е едно страхотно допълнение, а..
278 лв. 332 лв.
Портманто Сити 4002 - Портманто комплекти
Трайно-ниска цена
Срок за доставка: 3-8
Нещо по - различно и интересно, портманто с различни форми, шкафчета и етажерки. Сити 4002 предлага гардеробна част с изтеглящ лост, закачалки, ниши и място за съхранение на обувки в които може да поберете от 10 до 12 чифта обувки! Да точно така, това е портмантото с което ще вкарате антрето си в пр..
283 лв.
Срок за доставка: 5-15
Цветове
Портманто Ава
Портманто Ава - Бял гланц
 ..
284 лв. 299 лв.
Срок за доставка: 5-15
Бела е модел изработен от 18мм ПДЧ в цветова комбинация от дъб вентура тъмен и дъб сонома. При този модел монтажа за стена не е задължителен. Практичността му идва от там, че то е изработено със закачалки, етажерки, огледало, чекмедже, затворени и отворени шкафове за обувки. А за допълнителен разкош..
288 лв. 352 лв.
Срок за доставка: 5-15
Предлагаме Ви едно семпло и същевременно елегантно решение за Вашето антре. Моделът е с традиционна и практична форма, но декоративния МДФ профил вкаран в дизайна определено подчертава разчупената визия. Изработката е изцяло от 18мм ПДЧ в цветовете дъб гран сасо и антик. С това портманто се сдобиват..
288 лв. 360 лв.
Срок за доставка: 5-15
Ако държите на добро първо впечатление към Вашите гости и към самите Вас, всеки път щом отворите входната врата, портманто Сохо ще се грижи затова. Моделът се изработва от висококачествено ПДЧ с дебелина 18мм в топлите цветове босфор и сохо. За да постигнете усещането за подреденост в антрето си, по..
296 лв. 376 лв.
Срок за доставка: 5-15
Шкафът за обувки в този модел е доста голям, тъй като е с ширина 120см. (в него няма рафт). Гардеробната част има лост за закачалки, а на врата си има огледало. Монтажът за стена не е задължителен, а вложеният материал е 18мм ПДЧ.   ..
299 лв. 502 лв.
Портманто Stars - Портманто комплекти
Трайно-ниска цена
Срок за доставка: 5-15
Портманто Делта разполага и с гардеробна част с вътрешно разпределение от лост за закачалки. Освен това то има още закачалки и шкаф за обувки без рафт в него. Цветовете в него са контрастни и това допринася за така внушаващата му визия. Портмантото не изисква монтаж към стената.   ..
348 лв. 411 лв.
Показани са от 1 до 52 от 66 резултата (2 страници)

Портманто комплекти в Мебелино


В каталога от мебели на Mebelino.bg ще намерите чудесни предложения за обзавеждане на Вашия коридор на атрактивни цени. Портманто комплектите в Мебелино са на цени от 84 лв.

Ако не желаете готово решение и искате да проявите креативност, може да се възползвате от модулните системи на Мебелино и да комбинирате различните елементи по ваш избор.