Меню
Количка

Долни шкафове за баня

Срок за доставка: 7
Този шкаф за баня с мивка от речен камък и 2 кошници от морска трева изглежда красиво с изчистения си, семпъл стил, който ще се впише идеално в декора на вашата баня. Шкафът за мивка е изработен от тиково дърво масив, което е достатъчно трайно, за да поставите върху него мивка и други аксесоари за б..
895 лв.
Срок за доставка: 7
Този шкаф за баня с мивка от речен камък изглежда красиво с изчистения си, семпъл стил, който ще се впише идеално в декора на вашата баня. Шкафът за мивка е изработен от тиково дърво масив, което е достатъчно трайно, за да поставите върху него мивка и други аксесоари за баня. Тази мебел за баня има ..
601 лв.
Срок за доставка: 7
Този шкаф за баня с 2 кошници от морска трева изглежда прекрасно с изчистения си, семпъл стил, който ще се впише перфектно в декора на банята. Тя е с отвор върху стабилния горен плот, който е предназначен за дренажа на мивката за баня. Шкафът за мивка е изработен от тиково дърво масив, което е доста..
657 лв.
Срок за доставка: 7
Този шкаф за баня изглежда красиво с изчистения си, семпъл стил, който ще се впише перфектно в декора на банята. Тя е с отвор върху стабилния горен плот, който е предназначен за дренажа на мивката за баня. Шкафът за мивка е изработен от тиково дърво масив, което е достатъчно здраво, за да поставите ..
377 лв.
Показани са от 1 до 4 от 4 резултата (1 страници)