Меню
Количка

Блог на Мебелино

23 Sep 0 10634
Гардеробът е една от най-функционалните и напълно задължителни мебели, които присъстват във всяка една спалня. Тенденциите тук постоянно се променят и непрекъснато се развиват, като се представят нови..
19 Aug 0 10364
Всекидневните стаи - холовете са истинско разкриване за характера и личния стил на собственика. Те са приветствените стаи на дома.Всекидневната стая трябва да балансира стила и ефективността, така че ..
05 Aug 0 18284
     Когато започвате ремонт във Вашият дом е необходимо да обмислите не само цвета на стените, подовата настилка и основният стил на стаите. Необходимо е също така да се вземе предвид хармоничната ко..
31 Jul 0 6024
Детската стая е като оазис, където децата се чувстват в свои води. Там те играят,  учат, спят, сърдят се, плачат, смеят се. Това е тяхното малко местенце, в което са истински господари.Малкото им съзн..
25 Jul 0 4510
Не всяка компания би могла да си позволи голям и просторен офис. Това обаче не означава, че е невъзможно да се осигурят комфортни условия за служителите.Ако подходите правилно към този въпрос ще превъ..
22 Jul 0 4605
Спалнята е място за релакс и почивка за това всеки елемент, който е включен в интериора и трябва да бъде практичен и правилно подбран, за да бъде стаята хармонично обзаведена. Изборът на легло е най –..
17 Jul 0 5444
   Има толкова много форми и размери трапезарни маси. Но кое за Вас е най-важното? Разбира се външният вид на масата е водещ, но подходящият размер за съответното пространство и местата за сядане чест..
15 Jul 0 5740
  Антрето се счита за отличителен белег на всяко едно жилище. Именно от тази стая започва запознаването с къщата (апартамента), създава се първото впечатление за собствениците, техните вкусове, стилис..
10 Jul 0 4990
Ние следим всички нови тенденции и можете да ни имате доверие, когато казваме, че има какво да очаквате с нетърпение. Тук решихме да опишем топ тенденциите при обзавеждането на дома Ви през 2020-та го..
08 Jul 0 4883
Дневната, наричана още всекидневна или хол , е сърцето на къщата. Прекарваме голяма част от времето в нея, посвещавайки се на забавления, релакс или семейни събирания. Един на пръв поглед незабележим ..
01 Jul 0 5546
Всички ние искаме дневната ни да бъде обзаведена по най – добрия начин, за това ние от Mebelino сме Ви подготвили няколко идеи и модели корпусна мебел, с които дневната Ви ще се превърне в истински ра..
01 Jul 0 4349
Почитателите на книгите, литературата и четенето сме оставали възхитени от огромните, разкошни публични или частни библиотеки. Мечтаем си да имаме от същите в дома ни и да четем на воля, обградени от ..
Показани са от 1 до 12 от 53 резултата (5 страници)