Ние следим всички нови тенденции и можете да ни имате доверие, когато казваме, че има какво да очаквате с нетърпение. Тук решихме да опишем топ тенденциите при обзавеждането на дома Ви през 2020-та година. В интернет ще се срещнем с много прогнози, сред които ще открием по-интензивни цветове, постоянната мода за велур и екологична тенденция. Какво стои зад тези примери?

Тенденция за интериорен дизайн 2020:

През 2020г. модерни ще бъдат меки, приглушени тонове на синьо и зелено, които имат успокояващо и балансиращо действие върху интериора. Те създават уют и са подходящи за всяко помещение в дома. Неутралните цветове и особено сивото, също остават актуални през следващия сезон.

Особено внимание се очакват да привлекат тъмните, дълбоки нюанси на синьото, зеленото и лилавото. Това е натрапчива, доминираща гама, създаваща модерен и стилен интериор.

Въвеждането на интензивен цвят в пространството може да стане с помощта на бои за стени, аксесоари, мека мебел , кухненски плотове, някои домакински уреди и много други, докато не се изчерпим от креативността си. Тенденция за интериорен дизайн 2020: велур, велур навсякъде. Няма да скрием факта, че велурът е намерил перфектно място в сегашната реалност. Не се очаква това да се промени в близко бъдеще. Напротив. Ще има още велур. Характеризира се с издръжливост , особено при четириноги домашни любимци. Той ще се прояви по-специално в мека мебел и всички меки аксесоари , ободряват интериора и му придава лекота и блясък. Нашето предложение е Ъглов диван Федерико.

Интериорен дизайн 2020: Екологична тенденция.

Това не бива да изненадва никого, особено след като тази тенденция се засилва от няколко сезона. Предпочитани са рециклирани материали, естествени суровини, дърво, ратан и керамика . Цветовата схема се фокусира върху нюанси на лен, овесени люспи, зелени маслинови или горчица акценти. В този стил няма място за излишна украса. Тя е проста, в съответствие с идеята за нулевите отпадъци, преобладаващи в екологията .

Модните тенденции при обзавеждането на кухните:


Кухненския остров е задължителен:

Разбира се, за да имате остров, кухнята трябва да е с достатъчно голяма площ. Функционалността на острова, както за дейности по приготвяне на храна, така и за допълнително пространство за съхранение под плота, помага за поставянето му в центъра на вниманието като един от необходимите елементи за модерна кухня. Дизайнерите предлагат варианти за поместване на остров и в по-малки кухни. Един от тях е поставянето на мивката върху острова. Разположена срещу плота, тя ще бъде на удобно разстояние при подготвянето на храната. Нашето предложение на кухня с остров е Модулна кухня Сити 854.

Неправилни форми В съвременния интериор, както и в модата, има място и за отклонения. Дизайнерите отричат диктатурата на стандартите, определяйки стойността на всички и всеки. В интериора набират популярност неправилните форми, вещи, които не се стремят към точните пропорции на сфера или на куб, а напротив, умишлено опровергават законите на златното сечение. „Без симетрия!” е новият стандарт. Можете да видите Секция BC1118.