Дневната, наричана още всекидневна или хол , е сърцето на къщата. Прекарваме голяма част от времето в нея, посвещавайки се на забавления, релакс или семейни събирания. Един на пръв поглед незабележим елемент може да бъде решаващ за комфорта ни. Предполагате ли за какво говорим?

Когато подреждаме хола, ние се ръководим от нашите вкусове, както и обсъждаме въпросите за удобството и функционалността. Оставайки в последната категория, не се изненадваме, че един от елементите на хола е задължително да има холна маса. Говоря за масичка за кафе. Обикновено малка, тя украсява центъра на основната част на къщата. Не може да се отрече, че по време на ежедневна употреба това работи, а не просто запушва помещението .


Холната масичка може да има две роли в обзавеждането на вашия хол. Главна, когато я избирате за фокусна точка на помещението, или поддържаща - когато има помощна функция, а акцент в стаята е диванът или камината. Ако сте избрали първия вариант, тогава търсите модел, който е с по-нестандартен и оригинален дизайн, откроява се заради формата или цвета си и често е с по-големи размери, предлагаме Ви да погледнете  Холна маса Nikos. Вторият вариант изисква практичност, по-малки размери, класически нюанси и най-вече устойчив материал.

Как да ги избираме?

Материалът на холната маса – ако разполагате с малък дом, то стъклената маса е може би вашия най-добър избор, поради това, че стъклото създава илюзия за повече обем, нашето предложение е Холна маса Kevin. Дървеният материал предоставя  необходимия комфорт на вашия дом и е перфектен избор, ако желаете да сменяте често интериора, вижте Холна маса Goran. Холната маса от бамбук или ратан внася по-екзотичен стил. Мраморната масичка пък стои тежко, създава усещане за благородност, но това е доста ангажиращ избор по отношение на останалата част от обзавеждането, вижте Холна маса Serena.


Холната маса може да включва множество екстри, като разпъване, повдигане, чекмеджета, рафтове или цялостно трансформиране. Масите с чекмедже все повече придобиват популярност, поради своята практичност и функционалност. Съветваме цвета и материалите на масата за кафе да се съчетаят с околните мебели, за да се придаде единен вид на помещението. Предложението но за Повдигаща и разтегателна холна маса Dory , а за масичка с чекмеджета можете да погледнете Холна маса BC1096.

Днешните маси за кафе са представени не само от обичайните форми под формата на квадрат или правоъгълник, но и от интересни, необичайни фигури с заоблени ръбове. Оригиналните формуляри позволяват да разнообразят интериорния дизайн, да добавят уникалност. Асиметричните маси винаги стоят в светлината на прожекторите, можете да погледнете Холна маса Vlas I.