Детската стая е като оазис, където децата се чувстват в свои води. Там те играят,  учат, спят, сърдят се, плачат, смеят се. Това е тяхното малко местенце, в което са истински господари.

Малкото им съзнание не е обременено от предразсъдъци и стереотипи. Въображението им действа на пълни обороти, а желанията понякога може да се сторят много неподходящи на всеки възрастен. И въпреки това - не забравяйте да се вслушате в идеите им. Hай-важно е детето ви да е щастливо и стаята да му бъде удобна.

Съществуват много варианти да създадете стая, която детето ви не само ще харесва, но и ще подхожда на ежедневните му навици и характер. От ключово значение е малчуганът да се чувства добре, за да обича да прекарва време там. Разбира се, винаги може да бъдете дръзки, дори и при дизайна на детска стая. По неписано правило - колкото по-шарена бъде тя, толкова по-доволно ще бъде и вашето дете.


Ако имате две деца на близка възраст или близнаци и те делят една стая, може да използвате еднакви мебели, но да внесете усещане за самостоятелност и лично пространство. Подходящ вариант за малки пространства са леглата на два етажа - това е една често срещана практика. Доверявайки се на вашето дете, вие си гарантирате една стая, която с ваша помощ може да се превърне в страхотно организирано помещение.

Декорирането на тийнейджърска спалня може да е колкото трудно, толкова и приятно. Обзавеждайки я вие ще забележите колко пораснало е детето ви, ще разберете какви са интересите му, какво му носи удоволствие, ще се докоснете до личния му стил, до това, което то смята за красиво.

Модерни, семпли и нежни, бледите нюанси се наложиха в интериора на детските стаи. Освен че са универсални, те имат способността да действат успокояващо.


Комбинацията от бледи цветове с по-хладни естествени се среща все по-често.

Родителите избират такава палитра за детските стаи, защото подобни цветови пространства влияят положително на малките им обитатели. Създава се един спокоен и уютен фон за игра, занимания и сън.


Елегантните мебели, например, са вечната класика. Те внасят чистота, свежест и стил във всяко помещение, независимо от темата му.

Разбира се, не всички харесват по-изчистените и едноцветни визии. Имате възможност да експериментирате като придадете малко цвят и настроение на помещението.

Предлагаме ви оригинални идеи за допълнение и практичност!


Всяка инвестиция в неща, които ще накарат децата ви а сияят, наистина си заслужават. Подарете им красиво място, в което те ще бъдат щастливи.

Можете да разчитате, че ние от Mebelino.bg  сме готови с радост да Ви съдействаме за Вашите хрумки и идеи. По всяко време може да направите заявка при нас онлайн или на телефон 0893 33 333 40! Разгледайте офертите  и се спрете на тази, която вярвате, че максимално ще се доближи до мечтаната стая за Вашите деца.