Всекидневните стаи - холовете са истинско разкриване за характера и личния стил на собственика. Те са приветствените стаи на дома.

Всекидневната стая трябва да балансира стила и ефективността, така че да може да побере гостите и да изглежда привлекателна и вдъхновяваща.

Дизайните, които ще ви покажем, ще работят както за малки, така и за просторни помещения.

Подхождайте към дизайна на хола си е както бихте направили с платно. Слоевете, цветовете и използваните шарки в правилната мярка са като замах в творчеството на представата, за да бъде създаден зашеметяващ и уникален външен вид, който ще отрази вашата представа за уют и приятност, топлина в зимния сезон и в същото време - свежест, комфорт и прохлада през летния сезон. В зависимост от разчупените вариации, може да се включат лесно разместващи комбинации. Ще откриете разнообразие за това при нас! В интериора може да се поставят така, че да се открояват красиво.

Дървесината е универсален елемент и може да се използва, независимо от това дали желаете - традиционното или модерното в съчетаниие с дизайна на хола.

Добавянето на дървени акценти, специално подбраните дивани, на които спокойно можем да наблегнем в нашия сайт, както и изключително осветление допълва външния вид.

Ако сте склонни да използвате неутрални тонове в една стая, добавете акцентна стена, за да създадете контраст.


Комбинацията от светли и тъмни цветове може да балансира дизайна. Меките светлини на тавана биха оставили докосваща следа за зрението или пък успокояващо усещане в добрия избор всред осветителните тела.


Ще откриете в сайта ни огромно разнообразие за създаването на Вашия мечтан хол за луксозна атмосфера или артистични възгледи,

за всякакви предпочитания и вкус, настроение и представа, за Вашето въображение - ние сме готови да последваме Вашия творчески каприз и потенциал!

Прелагаме Ви в отдел КАТЕГОРИИ за дневна : Шкафове и скринове, Витрини, Етажерки и библиотеки, Полици и рафтове, Секции.. и всичко в пленителен вид за всеки дом! Очакваме ВИ!