Гардеробът е една от най-функционалните и напълно задължителни мебели, които присъстват във всяка една спалня. Тенденциите тук постоянно се променят и непрекъснато се развиват, като се представят нови, интересни предложения. Разполагат с достатъчно място и не случайно е гардеробът е страхотно скривалище за децата вкъщи!  

Закупуването на нов гардероб е нелесна и много отговорна задача. Необходимостта от нов такъв трябва да бъде изцяло съобразена с Вашите изисквания: дизайн, размери и разпределение са само част от възможностите, които трябва да прецените. Целта на гардероба е максимално да е организиран с чекмеджета, лостове за закачалки и рафтове. Ние от Мебелино предлагаме голямо разнообразие от гардероби: двукрилни, трикрилни, четирикрилни и дори шесткрилни! Големият гардероб с плъзгащи врати е удобен и функционален за всеки дом. Разбира се, бихте могли да изберете гардероб с отваряеми врати, но нашата практика показва, че гардеробите с плъзгащи врати са много по - предпочитани. Лесно бихте могли да оформите поръчката си през нашия сайт или на телефон 0893 33 33 40!  

Предимството, което ние Ви предлагаме е, че можете да изберете материал, от който да е изработен гардеробът, разпределението му, цветът, както и размерите, които идеално да паснат на Вашето помещение! При избора на гардероб е много важно внимателно да се запознаете с всички особености на модела, които са подробно описани в нашия онлайн магазин: дебелина на материала, вид на кантовете, вид материал, механизми, предлагани цветове и други. 

Друго предимство при избора на гардероб е той да бъде с огледална врата. Тези модели са препочитани от дамите, които бързо могат да се облекат и да одобрят образа, който ще стои отсреща. Огледалата присъстват често в гардеробите, именно заради удобството, което дават на потребителите! 

Всички наши предложения за гардероби можете да откриете тук: гардероби, а ние сме сигурни, че ще намерите Вашия гардероб. Ще останете приятно изненадани от моделите, а цените са повече от приемливи. Ако имате нужда от справка и консултация ние Ви очакваме на горепосочения телефон!