Меню
Количка

Градински инструменти

Срок за доставка: 10
Ръчната пръскачка Draper Tools Expert на колелца е идеален избор за пръскане на вашата градина или навсякъде, където имате нужда. Това е преносима пръскачка на колелца с гумени уплътнения и уплътнения от етилен пропилен диен мономер (EPDM). EPDM пръскачката може да се използва както за вода, така и ..
232 лв.
Срок за доставка: 10
Поддържайте дърветата и храстите около дома си в добро състояние и в оптимален вид с този удобен комплект инструменти за подрязване от 4 части. Този комплект се доставя с байпасна ножица, ножица за жив плет, байпасна секачка и трион. Всеки инструмент в този комплект е изработен със стоманени остриет..
82 лв.
Срок за доставка: 10
Този пистолет за градински маркучи с 9 функции е идеален за многобройни предназначения у дома и в градината. С ABS и TPR материал пистолетът за градински маркуч се отличава с лека конструкция и има удобна дръжка. Водата може да се включва и изключва с помощта на дръжката на спусъка. Комплектът писто..
36 лв.
Срок за доставка: 10
Този удобен колан за инструменти от Esschert Design ще улесни дейностите в градината, тъй като винаги ще имате лесен достъп до най-използваните инструменти. Той е изработен от здрава канава с PVC подплата и има различни по големина просторни отделения за съхранение на многобройни градински инструмен..
55 лв.
Срок за доставка: 10
С ръчната косачка GE-HM 38 S тревните площи до 250 м² могат да се косят тихо и по екологичен начин. С ширина на рязане 38 см и регулируема височина на рязане с 4 настройки (13, 23, 32, 38 мм) ще постигнете безупречни резултати, достойни дори за най-изтънчените голф игрища! Ръчната косачка може да бъ..
409 лв.
Срок за доставка: 10
Тази здрава функционална ръчна косачка Einhell GE-HM 38 S-F е идеална, ако желаете да косите вашата морава по чист, тих и екологичен начин. Безконтактната технология на рязане прави работата много по-лесна и не само значително намалява енергията, която изразходвате, но и генерирания шум. Тази косачк..
438 лв.
Срок за доставка: 10
Нашият безжичен тример за трева, снабден с литиево-йонна батерия 20V 1500 mAh, е идеалeн електрически инструмент за подрязване и кантиране във вашата градина. Градинският тример разполага с телескопичен вал, който може да бъде удължен до 120 см. Въртящата се глава позволява лесно превключване между ..
239 лв.
Срок за доставка: 10
Този мощен тример с телескопичен вал е идеален избор за подрязване на високи живи плетове, клони и храсти бързо и ефективно. Освен това ви позволява да поддържате красивия си пейзаж и му придава допълнителна привлекателност. Въртящата се глава помага лесно да се режат върховете на живи плетове под р..
299 лв.
Срок за доставка: 10
Този мощен храсторез с острие с дължина 550 мм е идеален избор за бързо и ефикасно подрязване на живи плетове, клони и храсти. Той ви позволява да поддържате красив заобикалящия ви пейзаж, придавайки му допълнителна привлекателност. Интегрираният ключ за безопасност за две ръце задържа резачката за ..
254 лв.
Срок за доставка: 10
Мощният електрически уред за плевели е идеален за отстраняване на плевели или мъх между бетонни плочи и блокове, покрай пътеки и други външни повърхности. Машината почиства всички плевели без токсични химикали и пестициди, затова е екологичен продукт. Уредът за почистване на плевели се доставя с най..
166 лв.
Срок за доставка: 10
Този професионален храсторез с двустранно острие е идеален избор за бързо и ефикасно подрязване на живи плетове, клони и храсти, което ви позволява да поддържате красив вашия заобикалящ пейзаж, придавайки му допълнителна привлекателност. С обем на цилиндъра от 26 куб.см., този храсторез за жив плет ..
469 лв.
Показани са от 1 до 11 от 11 резултата (1 страници)