Меню
Количка

Градински инструменти

Срок за доставка: 10
Този храсторез ви позволява да се справяте с редица задачи във вашата градина или двор с голяма лекота. Този телескопичен храсторез е оборудван с 550-ватов мотор, предлагащ ефективна дължина на рязане от 410 мм и може лесно да оформи огради от жив плет. Вече нямате нужда от стълби или тежка работа н..
319 лв.
Срок за доставка: 10
Ръчната пръскачка Draper Tools Expert на колелца е идеален избор за пръскане на вашата градина или навсякъде, където имате нужда. Това е преносима пръскачка на колелца с гумени уплътнения и уплътнения от етилен пропилен диен мономер (EPDM). EPDM пръскачката може да се използва както за вода, така и ..
282 лв.
Срок за доставка: 10
Поддържайте дърветата и храстите около дома си в добро състояние и в оптимален вид с този удобен комплект инструменти за подрязване от 4 части. Този комплект се доставя с байпасна ножица, ножица за жив плет, байпасна секачка и трион. Всеки инструмент в този комплект е изработен със стоманени остриет..
81 лв.
Срок за доставка: 10
Този пистолет за градински маркучи с 9 функции е идеален за многобройни предназначения у дома и в градината. С ABS и TPR материал пистолетът за градински маркуч се отличава с лека конструкция и има удобна дръжка. Водата може да се включва и изключва с помощта на дръжката на спусъка. Комплектът писто..
20 лв.
Срок за доставка: 10
Този удобен колан за инструменти от Esschert Design ще улесни дейностите в градината, тъй като винаги ще имате лесен достъп до най-използваните инструменти. Той е изработен от здрава канава с PVC подплата и има различни по големина просторни отделения за съхранение на многобройни градински инструмен..
50 лв.
Срок за доставка: 10
Този професионален храсторез с двустранно острие е идеален избор за бързо и ефикасно подрязване на живи плетове, клони и храсти, което ви позволява да поддържате красив вашия заобикалящ пейзаж, придавайки му допълнителна привлекателност. С обем на цилиндъра от 26 куб.см., този храсторез за жив плет ..
443 лв.
Показани са от 1 до 6 от 6 резултата (1 страници)