Меню
Количка

Детска модулни системи

Скрин с врата и чекмеджета Smart 06 с МДФ - Мостра - Детска модулни системи
Налично на склад
Срок за доставка: 5-10
В една детска стая винаги има нужда от скрин, затова Ви предлагаме Smart 06. Той разполага с четири чекмеджета и врата, а зад нея има шкаф с рафт. Изработен е от ПДЧ и МДФ материал.  ..
84 лв. 209 лв.
Бюро Сити 3058 - Детска модулни системи
Трайно-ниска цена
Срок за доставка: 5
Двукрилен гардероб Крис М13 е супер допълнение към детската стая, ако все така не можете да намерите място за дрешките или безкрайните играчки, които притежават любимите деца. Модулна система Крис Ви предлага страхотната възможност да решите как да изглежда и какво точно да съдържа обзавеждането на ..
219 лв.
Срок за доставка: 10
Модулна система Алекс е комбинация от дизайн, качество и функционалност. Изградена е от мебели, които да поберат всички необходими вещи и да превърнат детската стая в място за весели игри. Нощно шкафче Алекс е изчистен модел, разполагащ с чекмедже и ниша.  ..
49 лв.
Срок за доставка: 10
Модулна система Алекс е комбинация от дизайн, качество и функционалност. Изградена е от мебели, които да поберат всички необходими вещи и да превърнат детската стая в място за весели игри.Чекмедже за легло Алекс ще Ви помогне в съхранението на вещите или дрехите на любимите деца.  ..
43 лв.
Срок за доставка: 10
Модулна система Алекс е комбинация от дизайн, качество и функционалност. Изградена е от мебели, които да поберат всички необходими вещи и да превърнат детската стая в място за весели игри. Легло Алекс е с изчистен дизайн за матрак 90х200см, изработено от висококачествени материали.   ..
151 лв.
Срок за доставка: 10
Модулна система Алекс е комбинация от дизайн, качество и функционалност. Изградена е от мебели, които да поберат всички необходими вещи и да превърнат детската стая в място за весели игри. Полица Алекс е чудесно допълнение към детската стая, разделена е на три части, където може да подредите книжки..
55 лв.
Срок за доставка: 10
Модулна система Алекс е комбинация от дизайн, качество и функционалност. Изградена е от мебели, които да поберат всички необходими вещи и да превърнат детската стая в място за весели игри. Бюро Алекс е чудесно допълнение към детската стая. На него писането на домашни ще е като детска игра. &n..
128 лв.
Срок за доставка: 10
Модулна система Алекс е комбинация от дизайн, качество и функционалност. Изградена е от мебели, които да поберат всички необходими вещи и да превърнат детската стая в място за весели игри. Ракла Алекс е чудесен помощник в съхранението и прибирането на детските играчки или дрехи.  ..
78 лв.
Срок за доставка: 10
Модулна система Алекс е комбинация от дизайн, качество и функционалност. Изградена е от мебели, които да поберат всички необходими вещи и да превърнат детската стая в място за весели игри. Скрин за повиване Алекс 1d3s ще Ви бъде чудесен помощник при повиването и съхранението на принадлежностите на ..
209 лв.
Срок за доставка: 10
Модулна система Алекс е комбинация от дизайн, качество и функционалност. Изградена е от мебели, които да поберат всички необходими вещи и да превърнат детската стая в място за весели игри. Скрин за повиване Алекс 2d1s ще Ви бъде чудесен помощник при повиването и съхранението на принадлежностите на ..
148 лв.
Срок за доставка: 10
Модулна система Алекс е комбинация от дизайн, качество и функционалност. Изградена е от мебели, които да поберат всички необходими вещи и да превърнат детската стая в място за весели игри. Скрин Алекс е практичен и функционален, в него може да съхранявате играчките или дрешките на Вашите съкро..
134 лв.
Срок за доставка: 10
Модулна система Алекс е комбинация от дизайн, качество и функционалност. Изградена е от мебели, които да поберат всички необходими вещи и да превърнат детската стая в място за весели игри. Ъглов гардероб Алекс е практичен и подходящ за всяка детска стая, изработен от висококачествени материали. Вът..
283 лв.
Срок за доставка: 10
Модулна система Алекс е комбинация от дизайн, качество и функционалност. Изградена е от мебели, които да поберат всички необходими вещи и да превърнат детската стая в място за весели игри. Гардероб Алекс е практичен и подходящ за всяка детска стая, изработен от висококачествени материали. Вътрешнот..
182 лв.
Срок за доставка: 10
Модулна система Алекс е комбинация от дизайн, качество и функционалност. Изградена е от мебели, които да поберат всички необходими вещи и да превърнат детската стая в място за весели игри. Гардероб Алекс е практичен и подходящ за всяка детска стая, изработен от висококачествени материали. От вътреш..
139 лв.
Срок за доставка: 10
Модулна система Алекс е комбинация от дизайн, качество и функционалност. Изградена е от мебели, които да поберат всички необходими вещи и да превърнат детската стая в място за весели игри. Шкаф Алекс 2 е практичен и подходящ за всяка детска стая, разполага с отворени и затворени пространства, къдет..
145 лв.
Срок за доставка: 10
Модулна система Алекс е комбинация от дизайн, качество и функционалност. Изградена е от мебели, които да поберат всички необходими вещи и да превърнат детската стая в място за весели игри. Шкаф Алекс  е практичен и подходящ за всяка детска стая, разполага с отворени и затворени пространст..
144 лв.
Срок за доставка: 5-15
Еднокрилният гардероб Крис М14 е практично и интересно решение, при което Вие избирате с какво да ви бъде полезен модела, като определяте дали да бъде изработен с лост или рафтове. Модулна система Крис Ви предлага страхотната възможност да решите как да изглежда и какво точно да съдържа обзавежданет..
129 лв.
Срок за доставка: 5-15
Шкаф Крис М12 е разделен наполовина с вратичка за съхранението на учебници, книги и др. и горна отворена част, за да може детето Ви да вижда любимите си играчки. Модулна система Крис Ви предлага страхотната възможност да решите как да изглежда и какво точно да съдържа обзавеждането на детската стая,..
64 лв.
Срок за доставка: 5-15
Шкаф Крис М11 може да изглежда малък, но определено ще ви бъде в голяма полза и ще намерите много приложения в ежедневната му употреба. Модулна система Крис Ви предлага страхотната възможност да решите как да изглежда и какво точно да съдържа обзавеждането на детската стая, без проекти, без никакви ..
64 лв.
Срок за доставка: 5-15
Висок шкаф Крис М10 е топ предложение, което може да добавите към обзавеждането за стаята на детето ви. Крис М10 може да използвате за складиране на играчки, учебници, дрешки и други. Модулна система Крис Ви предлага страхотната възможност да решите как да изглежда и какво точно да съдържа обзавежда..
109 лв.
Показани са от 1 до 29 от 29 резултата (1 страници)