Меню
Количка

Детска модулни системи

Срок на изработка: 20
Двуетажно легло Крис М1 е супер практично и многоприложимо решение за обзавеждането на мечтаната детска стая, което предлага възможност за стабилен и спокоен сън и на двете Ви деца. Модулна система Крис Ви предлага страхотната възможност да решите как да изглежда и какво точно да съдържа обзавеждане..
479,00 лв.
Срок на изработка: 20
Легло със стълба и шкафове Крис М3, предлага Ви супер интересен и практичен дизайн на модела, който ще осигури спокоен и стабилен сън за Вашето дете, както и лесното съхранение на много дрехи, играчки и други. Модулна система Крис Ви предлага страхотната възможност да решите как да изглежда и какво ..
769,00 лв.
Срок на изработка: 20
Легло Крис М2 е уникално решение, което притежава всички качества за цялостно обзавеждане на детската стая събрани в един уникален продукт. Модулна система Крис Ви предлага страхотната възможност да решите как да изглежда и какво точно да съдържа обзавеждането на детската стая, без проекти, без ника..
499,00 лв.
Срок на изработка: 10
Модулна система Алекс е комбинация от дизайн, качество и функционалност. Изградена е от мебели, които да поберат всички необходими вещи и да превърнат детската стая в място за весели игри. Ъглов гардероб Алекс е практичен и подходящ за всяка детска стая, изработен от висококачествени материали. Вът..
276,00 лв.
Срок на изработка: 20
Предлагаме Ви решение, с което ще може да постигнете и осигурите пълно щастие, комфорт и пълноценна среда за Вашите любими деца. Модулния комплект Крис – 2 разполага с двуетажно легло, към което са вградени 3 рафта и шкафче, ученическо бюро, двукрилен гардероб и голяма секция, предлагаща допълнителн..
1 423,90 лв.
Срок на изработка: 20
Леглото със стълба и поставка за телевизор Крис М4 ще Ви впечатли не само със стилна визия, но и с многобройните качества и функции, които притежава този модел. Модулна система Крис Ви предлага страхотната възможност да решите как да изглежда и какво точно да съдържа обзавеждането на детската стая, ..
569,00 лв.
Срок на изработка: 20
Aко идеята Ви да отгледате две деца в една стая, Ви се струва непосилна, спрете, погледнете и модулен комплект Крис изберете. Това детско обзавеждане наистина има с какво да Ви впечатли и определено притежава много функции и качества, които ще ви бъдат изключително полезни. Модулният комплект Крис 4..
1 355,90 лв.
Срок на изработка: 20
Ако искате всичко да е перфектно изпипано и да е възможно най-добре подредено за детето Ви, но мястото Ви не е достатъчно или пък бюджета ви ограничава, значи модулния  комплект Крис 1 ще Ви накара да се влюбите в него. Този модел разполага с всичко нужно, което искате за детето си - леглото е ..
1 082,90 лв.
Срок на изработка: 20
Ако искате да съчетаете в една стая всичко нужно за щастливото и подредено отглеждане на Вашите деца, но не намирате такова решение или идея, тогава се намесваме ние. Представяме Ви уникалния модулен комплект Крис – 3. Това детско обзавеждане отговаря на всичките изисквания и желания, които искате д..
1 214,90 лв.
Срок на изработка: 20
Еднокрилният гардероб Крис М14 е практично и интересно решение, при което Вие избирате с какво да ви бъде полезен модела, като определяте дали да бъде изработен с лост или рафтове. Модулна система Крис Ви предлага страхотната възможност да решите как да изглежда и какво точно да съдържа обзавежданет..
129,00 лв.
Срок на изработка: 20
Легло с повдигащ механизъм Крис М5 е практично попълнение за обзавеждането на детска стая, което се изработва в топлите цветове дъб сонома, бяло и лате и е оборудвано с повдигащ механизъм, за да може да съхранявате спокойно играчките и дрехите на Вашето дете. Модулна система Крис Ви предлага страхот..
144,00 лв.
Срок на изработка: 10
Модулна система Алекс е комбинация от дизайн, качество и функционалност. Изградена е от мебели, които да поберат всички необходими вещи и да превърнат детската стая в място за весели игри. Гардероб Алекс е практичен и подходящ за всяка детска стая, изработен от висококачествени материали. От вътреш..
126,00 лв.
Срок на изработка: 10
Модулна система Алекс е комбинация от дизайн, качество и функционалност. Изградена е от мебели, които да поберат всички необходими вещи и да превърнат детската стая в място за весели игри. Гардероб Алекс е практичен и подходящ за всяка детска стая, изработен от висококачествени материали. Вътрешнот..
169,00 лв.
Срок на изработка: 10
Модулна система Алекс е комбинация от дизайн, качество и функционалност. Изградена е от мебели, които да поберат всички необходими вещи и да превърнат детската стая в място за весели игри. Ракла Алекс е чудесен помощник в съхранението и прибирането на детските играчки или дрехи.  ..
69,00 лв.
Срок на изработка: 20
Шкафът с витрина Крис М16 ще пасне перфектно към интериора в стаята на Вашето дете, и така ще можете да съхраните повече играчки, учебници и книжки. Модулна система Крис Ви предлага страхотната възможност да решите как да изглежда и какво точно да съдържа обзавеждането на детската стая, без проекти,..
119,00 лв.
Срок на изработка: 10
Модулна система Алекс е комбинация от дизайн, качество и функционалност. Изградена е от мебели, които да поберат всички необходими вещи и да превърнат детската стая в място за весели игри. Шкаф Алекс 2 е практичен и подходящ за всяка детска стая, разполага с отворени и затворени пространства, къдет..
132,00 лв.
Срок на изработка: 20
Двукрилен гардероб Крис М13 е супер допълнение към детската стая, ако все така не можете да намерите място за дрешките или безкрайните играчки, които притежават любимите деца. Модулна система Крис Ви предлага страхотната възможност да решите как да изглежда и какво точно да съдържа обзавеждането на ..
219,00 лв.
Срок на изработка: 10
Модулна система Алекс е комбинация от дизайн, качество и функционалност. Изградена е от мебели, които да поберат всички необходими вещи и да превърнат детската стая в място за весели игри.Чекмедже за легло Алекс ще Ви помогне в съхранението на вещите или дрехите на любимите деца.  ..
43,00 лв.
Срок на изработка: 22
Модулна система Малкълм е страхотно предложение за обзавеждането на мечтаната стая за Вашите скъпи деца, което ще изпълни с добро настроение и свежест детската стая. Мебелите от серия Малкълм са изключително интересни и впечатляващи на външен вид и освен това функционалността на всеки един елемент е..
474,00 лв.
Срок на изработка: 20
Бюро Крис М6 е семпъл и изчистен модел, на който вашето дете да се обучава и расте спокойно и щастливо. Модулна система Крис Ви предлага страхотната възможност да решите как да изглежда и какво точно да съдържа обзавеждането на детската стая, без проекти, без никакви затруднения и най-важното, но не..
63,00 лв.
Срок на изработка: 10
Модулна система Алекс е комбинация от дизайн, качество и функционалност. Изградена е от мебели, които да поберат всички необходими вещи и да превърнат детската стая в място за весели игри. Бюро Алекс е чудесно допълнение към детската стая. На него писането на домашни ще е като детска игра. &n..
116,00 лв.
Срок на изработка: 10
Модулна система Алекс е комбинация от дизайн, качество и функционалност. Изградена е от мебели, които да поберат всички необходими вещи и да превърнат детската стая в място за весели игри. Скрин за повиване Алекс 2d1s ще Ви бъде чудесен помощник при повиването и съхранението на принадлежностите на ..
136,00 лв.
Срок на изработка: 22
Модулна система Малкълм е страхотно предложение за обзавеждането на мечтаната стая за Вашите скъпи деца, което ще изпълни с добро настроение и свежест детската стая. Мебелите от серия Малкълм са изключително интересни и впечатляващи на външен вид и освен това функционалността на всеки един елемент е..
225,00 лв.
Срок на изработка: 10
Модулна система Алекс е комбинация от дизайн, качество и функционалност. Изградена е от мебели, които да поберат всички необходими вещи и да превърнат детската стая в място за весели игри. Шкаф Алекс  е практичен и подходящ за всяка детска стая, разполага с отворени и затворени пространст..
132,00 лв.
Срок на изработка: 10
Модулна система Алекс е комбинация от дизайн, качество и функционалност. Изградена е от мебели, които да поберат всички необходими вещи и да превърнат детската стая в място за весели игри. Легло Алекс е с изчистен дизайн за матрак 90х200см, изработено от висококачествени материали.   ..
146,00 лв.
Срок на изработка: 20
Висок шкаф Крис М10 е топ предложение, което може да добавите към обзавеждането за стаята на детето ви. Крис М10 може да използвате за складиране на играчки, учебници, дрешки и други. Модулна система Крис Ви предлага страхотната възможност да решите как да изглежда и какво точно да съдържа обзавежда..
109,00 лв.
Срок на изработка: 10
Модулна система Алекс е комбинация от дизайн, качество и функционалност. Изградена е от мебели, които да поберат всички необходими вещи и да превърнат детската стая в място за весели игри. Скрин Алекс е практичен и функционален, в него може да съхранявате играчките или дрешките на Вашите съкро..
122,00 лв.
Срок на изработка: 10
Модулна система Алекс е комбинация от дизайн, качество и функционалност. Изградена е от мебели, които да поберат всички необходими вещи и да превърнат детската стая в място за весели игри. Скрин за повиване Алекс 1d3s ще Ви бъде чудесен помощник при повиването и съхранението на принадлежностите на ..
185,00 лв.
Срок на изработка: 10
Модулна система Алекс е комбинация от дизайн, качество и функционалност. Изградена е от мебели, които да поберат всички необходими вещи и да превърнат детската стая в място за весели игри. Нощно шкафче Алекс е изчистен модел, разполагащ с чекмедже и ниша.  ..
43,00 лв.
Срок на изработка: 20
Шкаф Крис М11 може да изглежда малък, но определено ще ви бъде в голяма полза и ще намерите много приложения в ежедневната му употреба. Модулна система Крис Ви предлага страхотната възможност да решите как да изглежда и какво точно да съдържа обзавеждането на детската стая, без проекти, без никакви ..
64,00 лв.
Срок на изработка: 20
Етажерка Крис М7 е интересно и практично предложение, което да добавите към интериора на вашето обзавеждане. Модулна система Крис Ви предлага страхотната възможност да решите как да изглежда и какво точно да съдържа обзавеждането на детската стая, без проекти, без никакви затруднения и най-важното, ..
84,00 лв.
Срок на изработка: 20
Шкаф Крис М12 е разделен наполовина с вратичка за съхранението на учебници, книги и др. и горна отворена част, за да може детето Ви да вижда любимите си играчки. Модулна система Крис Ви предлага страхотната възможност да решите как да изглежда и какво точно да съдържа обзавеждането на детската стая,..
64,00 лв.
Срок на изработка: 10
Модулна система Алекс е комбинация от дизайн, качество и функционалност. Изградена е от мебели, които да поберат всички необходими вещи и да превърнат детската стая в място за весели игри. Полица Алекс е чудесно допълнение към детската стая, разделена е на три части, където може да подредите книжки..
53,00 лв.
Срок на изработка: 22
Модулна система Малкълм е страхотно предложение за обзавеждането на мечтаната стая за Вашите скъпи деца, което ще изпълни с добро настроение и свежест детската стая. Мебелите от серия Малкълм са изключително интересни и впечатляващи на външен вид и освен това функционалността на всеки един елемент е..
177,00 лв.
Срок на изработка: 20
Нощно шкафче Крис М8 ще изглежда перфектно до Вашата спалня, независимо дали го искате от лявата или дясната страна, може да изберете вариант А или вариант В. Модулна система Крис Ви предлага страхотната възможност да решите как да изглежда и какво точно да съдържа обзавеждането на детската стая, бе..
54,00 лв.
Срок на изработка: 22
Модулна система Малкълм е страхотно предложение за обзавеждането на мечтаната стая за Вашите скъпи деца, което ще изпълни с добро настроение и свежест детската стая. Мебелите от серия Малкълм са изключително интересни и впечатляващи на външен вид и освен това функционалността на всеки един елемент е..
384,00 лв.
Срок на изработка: 22
Модулна система Малкълм е страхотно предложение за обзавеждането на мечтаната стая за Вашите скъпи деца, което ще изпълни с добро настроение и свежест детската стая. Мебелите от серия Малкълм са изключително интересни и впечатляващи на външен вид и освен това функционалността на всеки един елемент е..
357,00 лв.
Срок на изработка: 22
Модулна система Малкълм е страхотно предложение за обзавеждането на мечтаната стая за Вашите скъпи деца, което ще изпълни с добро настроение и свежест детската стая. Мебелите от серия Малкълм са изключително интересни и впечатляващи на външен вид и освен това функционалността на всеки един елемент е..
209,00 лв.
Срок на изработка: 22
Ако обичате изчистен дизайн, ослепителна визия и елегантен външен вид, значи модулна система Ринго ще пасне перфектно на Вашия вкус и изисквания. Мебелите от серия Ринго се изработват от висококачествено гланцово ПДЧ със специално покритие, което предоставя висока устойчивост от надраскване и дългот..
359,00 лв.
Срок на изработка: 25
Цветове
Детски комплект Dory - Син
Детски комплект Dory - Зелен
Детски комплект Dory - Розов
..
1 561,00 лв.
1 931,00 лв. RRP
RRP (Recommended Retail Price)
e продажната цена
препоръчана от производителя.
Срок на изработка: 22
Модулна система Малкълм е страхотно предложение за обзавеждането на мечтаната стая за Вашите скъпи деца, което ще изпълни с добро настроение и свежест детската стая. Мебелите от серия Малкълм са изключително интересни и впечатляващи на външен вид и освен това функционалността на всеки един елемент е..
327,00 лв.
Срок на изработка: 22
Ако обичате изчистен дизайн, ослепителна визия и елегантен външен вид, значи модулна система Ринго ще пасне перфектно на Вашия вкус и изисквания. Мебелите от серия Ринго се изработват от висококачествено гланцово ПДЧ със специално покритие, което предоставя висока устойчивост от надраскване и дългот..
359,00 лв.
Срок на изработка: 22
Модулна система Малкълм е страхотно предложение за обзавеждането на мечтаната стая за Вашите скъпи деца, което ще изпълни с добро настроение и свежест детската стая. Мебелите от серия Малкълм са изключително интересни и впечатляващи на външен вид и освен това функционалността на всеки един елемент е..
295,00 лв.
Срок на изработка: 22
Ако обичате изчистен дизайн, ослепителна визия и елегантен външен вид, значи модулна система Ринго ще пасне перфектно на Вашия вкус и изисквания. Мебелите от серия Ринго се изработват от висококачествено гланцово ПДЧ със специално покритие, което предоставя висока устойчивост от надраскване и дългот..
491,00 лв.
Срок на изработка: 22
Ако обичате изчистен дизайн, ослепителна визия и елегантен външен вид, значи модулна система Ринго ще пасне перфектно на Вашия вкус и изисквания. Мебелите от серия Ринго се изработват от висококачествено гланцово ПДЧ със специално покритие, което предоставя висока устойчивост от надраскване и дългот..
239,00 лв.
Срок на изработка: 22
Ако обичате изчистен дизайн, ослепителна визия и елегантен външен вид, значи модулна система Ринго ще пасне перфектно на Вашия вкус и изисквания. Мебелите от серия Ринго се изработват от висококачествено гланцово ПДЧ със специално покритие, което предоставя висока устойчивост от надраскване и дългот..
239,00 лв.
Срок на изработка: 22
Ако обичате изчистен дизайн, ослепителна визия и елегантен външен вид, значи модулна система Ринго ще пасне перфектно на Вашия вкус и изисквания. Мебелите от серия Ринго се изработват от висококачествено гланцово ПДЧ със специално покритие, което предоставя висока устойчивост от надраскване и дългот..
859,00 лв.
Срок на изработка: 22
Ако обичате изчистен дизайн, ослепителна визия и елегантен външен вид, значи модулна система Ринго ще пасне перфектно на Вашия вкус и изисквания. Мебелите от серия Ринго се изработват от висококачествено гланцово ПДЧ със специално покритие, което предоставя висока устойчивост от надраскване и дългот..
197,00 лв.
Срок на изработка: 22
Ако обичате изчистен дизайн, ослепителна визия и елегантен външен вид, значи модулна система Ринго ще пасне перфектно на Вашия вкус и изисквания. Мебелите от серия Ринго се изработват от висококачествено гланцово ПДЧ със специално покритие, което предоставя висока устойчивост от надраскване и дългот..
209,00 лв.
Срок на изработка: 22
Модулна система Малкълм е страхотно предложение за обзавеждането на мечтаната стая за Вашите скъпи деца, което ще изпълни с добро настроение и свежест детската стая. Мебелите от серия Малкълм са изключително интересни и впечатляващи на външен вид и освен това функционалността на всеки един елемент е..
237,00 лв.
Срок на изработка: 22
Модулна система Малкълм е страхотно предложение за обзавеждането на мечтаната стая за Вашите скъпи деца, което ще изпълни с добро настроение и свежест детската стая. Мебелите от серия Малкълм са изключително интересни и впечатляващи на външен вид и освен това функционалността на всеки един елемент е..
165,00 лв.
Срок на изработка: 22
Модулна система Малкълм е страхотно предложение за обзавеждането на мечтаната стая за Вашите скъпи деца, което ще изпълни с добро настроение и свежест детската стая. Мебелите от серия Малкълм са изключително интересни и впечатляващи на външен вид и освен това функционалността на всеки един елемент е..
177,00 лв.
Показани са от 1 до 52 от 164 резултата (4 страници)