Меню
Количка

Модули за детска Крис

Срок за доставка: 5-15
Шкаф Крис М11 може да изглежда малък, но определено ще ви бъде в голяма полза и ще намерите много приложения в ежедневната му употреба. Модулна система Крис Ви предлага страхотната възможност да решите как да изглежда и какво точно да съдържа обзавеждането на детската стая, без проекти, без никакви ..
64 лв.
Срок за доставка: 5-15
Шкаф Крис М12 е разделен наполовина с вратичка за съхранението на учебници, книги и др. и горна отворена част, за да може детето Ви да вижда любимите си играчки. Модулна система Крис Ви предлага страхотната възможност да решите как да изглежда и какво точно да съдържа обзавеждането на детската стая,..
64 лв.
Срок за доставка: 5-15
Висок шкаф Крис М10 е топ предложение, което може да добавите към обзавеждането за стаята на детето ви. Крис М10 може да използвате за складиране на играчки, учебници, дрешки и други. Модулна система Крис Ви предлага страхотната възможност да решите как да изглежда и какво точно да съдържа обзавежда..
109 лв.
Срок за доставка: 5-15
Еднокрилният гардероб Крис М14 е практично и интересно решение, при което Вие избирате с какво да ви бъде полезен модела, като определяте дали да бъде изработен с лост или рафтове. Модулна система Крис Ви предлага страхотната възможност да решите как да изглежда и какво точно да съдържа обзавежданет..
129 лв.
Срок за доставка: 5
Двукрилен гардероб Крис М13 е супер допълнение към детската стая, ако все така не можете да намерите място за дрешките или безкрайните играчки, които притежават любимите деца. Модулна система Крис Ви предлага страхотната възможност да решите как да изглежда и какво точно да съдържа обзавеждането на ..
219 лв.
Двуетажно легло Крис М1 - Модули за детска Крис
Налично на склад
Срок за доставка: 5
Двуетажно легло Крис М1 е супер практично и многоприложимо решение за обзавеждането на мечтаната детска стая, което предлага възможност за стабилен и спокоен сън и на двете Ви деца. Модулна система Крис Ви предлага страхотната възможност да решите как да изглежда и какво точно да съдържа обзавеждане..
455 лв. 479 лв.
Показани са от 1 до 6 от 6 резултата (1 страници)

Модулна система Крис