Меню
Количка

Модули за детска Крис

Срок за доставка: 5-15
Висок шкаф Крис М10 е топ предложение, което може да добавите към обзавеждането за стаята на детето ви. Крис М10 може да използвате за складиране на играчки, учебници, дрешки и други. Модулна система Крис Ви предлага страхотната възможност да решите как да изглежда и какво точно да съдържа обзавежда..
104 лв. 109 лв.
Срок за доставка: 5-15
Шкаф Крис М11 може да изглежда малък, но определено ще ви бъде в голяма полза и ще намерите много приложения в ежедневната му употреба. Модулна система Крис Ви предлага страхотната възможност да решите как да изглежда и какво точно да съдържа обзавеждането на детската стая, без проекти, без никакви ..
61 лв. 64 лв.
Срок за доставка: 5-15
Еднокрилният гардероб Крис М14 е практично и интересно решение, при което Вие избирате с какво да ви бъде полезен модела, като определяте дали да бъде изработен с лост или рафтове. Модулна система Крис Ви предлага страхотната възможност да решите как да изглежда и какво точно да съдържа обзавежданет..
123 лв. 129 лв.
Срок за доставка: 5-15
Шкаф Крис М12 е разделен наполовина с вратичка за съхранението на учебници, книги и др. и горна отворена част, за да може детето Ви да вижда любимите си играчки. Модулна система Крис Ви предлага страхотната възможност да решите как да изглежда и какво точно да съдържа обзавеждането на детската стая,..
61 лв. 64 лв.
Показани са от 1 до 4 от 4 резултата (1 страници)

Модулна система Крис