Меню
Количка

Гардероби

Срок за доставка: 5
Двукрилен гардероб Крис М13 е супер допълнение към детската стая, ако все така не можете да намерите място за дрешките или безкрайните играчки, които притежават любимите деца. Модулна система Крис Ви предлага страхотната възможност да решите как да изглежда и какво точно да съдържа обзавеждането на ..
219 лв.
Гардероб Pasco - Розов - Гардероби
Налично на склад
Гардероб Сити 1022 с плъзгаща врата и принт - Гардероби
Трайно-ниска цена
Срок за доставка: 3-8
Нека навлезем в повече подробности за този модел гардероб, тъй като сме сигурни, че ще Ви впечатлим - от лявата страна разполага с плъзгаща врата зад, която се крият три рафта. От дясната страна има отваряема врата с плавно затваряне и лост за закачалки зад нея. В долната част на гардероба има две ч..
342 лв.
Гардероб Сити 1021 с плъзгаща врата и принт - Гардероби
Трайно-ниска цена
Срок за доставка: 3-8
Едно страхотно предложение, събрало в себе си гардероб, етажерки и чекмеджета. Но, нека навлезем в повече подробности - от лявата страна разполага с плъзгаща врата зад, която се крият три рафта. От дясната страна има отваряема врата с плавно затваряне и лост за закачалки зад нея. В долната част на г..
342 лв.
Двукрилен гардероб Сити 1024 с чекмеджета - Гардероби
Трайно-ниска цена
Срок за доставка: 3-8
Гардероб Сити 1024 разполага с две отваряеми врати, които са с плавно затваряне, а вътрешното разпределение е от лост за закачалки и над него рафт. Освен това той е изработен и с две чекмеджета.   ..
190 лв.
Еднокрилен гардероб Сити 1023 с плавно затваряне - Гардероби
Трайно-ниска цена
Срок за доставка: 3-8
Удобен и практичен, това са точните думи за гардероб Сити 1023. Той е с вътрешно разпределение от лост за закачалки, а цветовата му комбинация е от дъб ойстър и бяло гладко, подходяща за всеки интериор!   ..
105 лв.
Срок за доставка: 10
Модулна система Алекс е комбинация от дизайн, качество и функционалност. Изградена е от мебели, които да поберат всички необходими вещи и да превърнат детската стая в място за весели игри. Гардероб Алекс е практичен и подходящ за всяка детска стая, изработен от висококачествени материали. От вътреш..
139 лв.
Срок за доставка: 5-15
Еднокрилният гардероб Крис М14 е практично и интересно решение, при което Вие избирате с какво да ви бъде полезен модела, като определяте дали да бъде изработен с лост или рафтове. Модулна система Крис Ви предлага страхотната възможност да решите как да изглежда и какво точно да съдържа обзавежданет..
129 лв.
Детски еднокрилен гардероб Сити 1020 - Гардероби
Трайно-ниска цена
Срок за доставка: 3-8
Гардеробче, подходящо за детска стая. Изработено е от 16мм ПДЧ в цвят тъмна сонома и бяло гладко, а жълтият кант внася настроение и разчупен вид в иначе семплия дизайн. Гардероб Сити 1020 разполага с четири рафта и врата с плавно затваряне.  ..
105 лв.
Детски трикрилен гардероб Сити 1019 с две чекмеджета - Гардероби
Трайно-ниска цена
Срок за доставка: 3-8
Трикрилен гардероб, изработен в цветовете дъб сонома и бяло гладко, а принтът на врата го прави подходящ и за стаята на по-големи деца. Разполага с лост за закачалки, рафтове и две практични чекмеджета - достатъчно място за всички дрехи и принадлежности на Вашите любими деца.  ..
293 лв.
Детски гардероб Сити 3021 с отворени етажерки - Гардероби
Трайно-ниска цена
Срок за доставка: 3-8
Гардероб, който разполага с множество рафтове и отворени помещения. Това го оприличава на секция-гардероб и го прави много функционален. Вратичките са с плавно затваряне. Изработен е от 16мм ПДЧ в цвят тъмна сонома и бяло гладко. Забележка - продуктът изисква монтаж към стената!  ..
165 лв.
Показани са от 1 до 18 от 18 резултата (1 страници)