Меню
Количка

Други детски продукти

Срок за доставка: 10
Модулна система Алекс е комбинация от дизайн, качество и функционалност. Изградена е от мебели, които да поберат всички необходими вещи и да превърнат детската стая в място за весели игри. Нощно шкафче Алекс е изчистен модел, разполагащ с чекмедже и ниша.  ..
49 лв.
Срок за доставка: 10
Модулна система Алекс е комбинация от дизайн, качество и функционалност. Изградена е от мебели, които да поберат всички необходими вещи и да превърнат детската стая в място за весели игри.Чекмедже за легло Алекс ще Ви помогне в съхранението на вещите или дрехите на любимите деца.  ..
43 лв.
Срок за доставка: 10
Модулна система Алекс е комбинация от дизайн, качество и функционалност. Изградена е от мебели, които да поберат всички необходими вещи и да превърнат детската стая в място за весели игри. Полица Алекс е чудесно допълнение към детската стая, разделена е на три части, където може да подредите книжки..
55 лв.
Срок за доставка: 10
Модулна система Алекс е комбинация от дизайн, качество и функционалност. Изградена е от мебели, които да поберат всички необходими вещи и да превърнат детската стая в място за весели игри. Ракла Алекс е чудесен помощник в съхранението и прибирането на детските играчки или дрехи.  ..
78 лв.
Показани са от 1 до 9 от 9 резултата (1 страници)