Меню
Количка

Витрини

Срок за доставка: 2-10
Модулна система Осло е един прекрасен начин за да обзаведете своя дом изцяло по Вашите изисквания и желания със своите разнообразни елементи, чрез които да сътворите мечтания дом.   ..
101 лв.
Срок за доставка: 2-10
За привържениците на витрини, Ви предлагаме висока витрина Топ микс! Тя разполага с различни пространства за съхранение на различни предмети!  ..
146 лв.
Срок за доставка: 2-10
По - разчупена и интересна визия Ви предлага витрина Топ микс! Тя е част от модулна система за дневна, с която може да постигнете желаната секция!   ..
189 лв.
Витрина Сити 6211 с плавно затваряне на вратите - Витрини
Трайно-ниска цена
Срок за доставка: 3-8
Витрина Сити 6211 е с изчистен дизайн и ще подхожда на всеки дом. Изработена е от ПДЧ с дебелина 16мм в цвят корно.  ..
199 лв.
Срок за доставка: 10
Надстройка за ТВ шкаф Соло 2WL е част от модулна система Соло, при която чрез изчистен и семпъл дизайн, постигате невероятен ефект. Модулите са практични, функционални и модерни. Предлагат се в комбинация от дъб сонома и венге. Надстройка за ТВ шкаф Соло 2WL  разполага с две витрини и рафт..
199 лв.
Срок за доставка: 10
Надстройка за ТВ шкаф Соло 2WR е част от модулна система Соло, при която чрез изчистен и семпъл дизайн, постигате невероятен ефект. Модулите са практични, функционални и модерни. Предлагат се в комбинация от дъб сонома и венге. Надстройка за ТВ шкаф Соло 2WR е с две витрини и рафтчета, където д..
199 лв.
Срок за доставка: 10
Витрина Соло 1w1d е част от модулна система Соло, при която чрез изчистен и семпъл дизайн, постигате невероятен ефект. Модулите са практични, функционални и модерни. Предлагат се в комбинация от дъб сонома и венге. Витрина Соло 1w1d е с рафтчета, където може да подредите и с..
258 лв.
Срок за доставка: 2-10
Модулните системи дават свобода при създаването на идеалното обзавеждане. Удоволствието да подредите модулите сами според Вашите нужди и желания също са голямо предимство на този вид мебели. С модулна система Norton чрез изчистен и семпъл дизайн, постигате невероятен ефект. Витрина Norton 1W3S е с ..
260 лв.
Срок за доставка: 10
Витрина Соло 2W е част от модулна система Соло, при която чрез изчистен и семпъл дизайн, постигате невероятен ефект. Модулите са практични, функционални и модерни. Предлагат се в комбинация от дъб сонома и венге. Витрина Соло 2W разполага с практични рафтчета, идеални за съх..
281 лв.
Срок за доставка: 2-10
Модулните системи дават свобода при създаването на идеалното обзавеждане. Удоволствието да подредите модулите сами според Вашите нужди и желания също са голямо предимство на този вид мебели. С модулна система Norton чрез изчистен и семпъл дизайн, постигате невероятен ефект. Витрина Norton 2D2W1S&nb..
295 лв.
Срок за доставка: 2-10
Модулните системи дават свобода при създаването на идеалното обзавеждане. Удоволствието да подредите модулите сами според Вашите нужди и желания също са голямо предимство на този вид мебели. С модулна система Norton чрез изчистен и семпъл дизайн, постигате невероятен ефект. Висока витрина Norton WI..
325 лв.
Витрина Boss - Витрини
Трайно-ниска цена
Показани са от 1 до 30 от 30 резултата (1 страници)