Меню
Количка

Кухненски комплекти

Срок за доставка: 5-15
Цветове
Кухненска конфигурация Алис 1
Кухненска конфигурация Алис 1 - Червен гланц
Малка по размери, но много практична кухненска конфигурация! Алис 1 включва в себе си 2 долни и 2 горни шкафчета, като долните не са окомплектовани с термоплот! Вратите на шкафчетата притежават плавно затваряне! Подарете си прилежно подредена кухня с помощта на Алис 1!!!  ..
206 лв. 217 лв.
Срок за доставка: 5-15
Цветове
Кухненска конфигурация Хавана 1
Кухненска конфигурация Хавана 1 - Дъб норте и дъб бланко
Малка по размери, но достатъчно практична кухня! Хавана притежава плавно затваряне на отваряемите врати за допълнително улеснение на домакините! Долните шкафчета са без термоустойчив плот. Изберете подходящият за Вас цвят и преобразете Вашата кухня!  ..
206 лв. 217 лв.
Срок за доставка: 2-10
Тази кухня е компактна и е изключително удобна за обзавеждане на средни и малки помещения. Проектирана е да отговаря на габаритите на „стандартните“ кухни.  ..
230 лв.
Срок за доставка: 5-15
Този семпъл вариант е практичен за малки по площ домакинства не разполагащи с просторно място за кухня! Цветовете в които е изработен модела са бяло и дъб сонома, като те лесно се съчетават с интериора във всеки дом! Плавното затваряне на вратите е практичен, лесен и удобен вариант за всяка домакиня..
246 лв. 259 лв.
Срок за доставка: 5-15
Малките конфигурации винаги са много симпатични и добре сложени! Модел Алис 2 притежава плавно затваряне на вратите и регулируеми крачета, цокъла на модела е в бял цвят! Използваните цветове за изработката й са за корпус - бял цвят, а за лице - дъб сонома! Нагласете шкафчетата от Алис 2 по Ваш ..
261 лв. 275 лв.
Срок за доставка: 5-15
Изключително топла и приятна цветова комбинация от бяло, дъб норте и дъб марон! Кухненската конфигурация е модулна и достатъчно просторна за да подредите цялата си посуда в нея! Плавното затваряне на вратичките, както и регулируемите крачета са един допълнителен плюс към комплекта! Радвайте се на по..
305 лв. 321 лв.
Срок за доставка: 5-15
Цветове
Кухненска конфигурация Хавана 14
Кухненска конфигурация Хавана 14 - Дъб марон и дъб норте
Естествени цветове, допринасящи за уюта и красотата на Вашата кухня! Кухнята е с ширина 180см. и разполага с плавно затваряне на всички отваряеми врати! Долният ред шкафчета са с крачета, които могат да се регулират, а в предната си част са скрити с цокъл! И двата цвята в които се предлага модела ще..
310 лв. 326 лв.
Срок за доставка: 5-15
Алис е чудесна малка и практична кухненска конфигурация! Тя е изработена в цветова комбинация от бяло и червено гланц! Всички врати, които са с отваряеми врати са с плавно затваряне на вратите. Долният ред шкафчета са без термоустойчив плот, но имат регулируеми крачета!   ..
329 лв. 346 лв.
Срок за доставка: 5-15
Модерна, компактна и много красива, тъй като използвания цвят за изработката й е много приветлив! Кухнята разполага с различно по вид и обем шкафове с отваряеми врати с плавно затваряне! Конфигурацията е с ширина 160см. и в посочената цена НЕ е включен плот! Долните шкафове стъпват на регулируеми кр..
330 лв. 347 лв.
Срок за доставка: 5-15
Цветове
Кухненска конфигурация Хавана 15
Кухненска конфигурация Хавана 15 - Дъб бланко и дъб марон
Нов модел кухненска конфигурация, която се изработва в нов интересен и много свеж цвят - дъб бланко! Тя разполага с различни по вид горни и долни кухненски шкафове, като тези с отваряемите врати са с плавно затваряне! Заложете на практичното, красивото и модерното за Вашата кухня!  ..
343 лв. 361 лв.
Срок за доставка: 5-15
Червеното е чудесно предложение за Вашата кухня, тъй като това е цвета който повишава апетита и е широко използван при кухните! Модулна кухня Алис 9 притежава вратички изработени в червен гланц и плавно затваряне на вратите! Конфигурацията е с ширина 160см., като е стъпила на регулируеми крачета в п..
356 лв. 375 лв.
Срок за доставка: 5-15
Кухненска конфигурация Алис е с елегантен и семпъл дизайн. Светлите цветове ще внесат настроение, топлина и уют в дома Ви. Кухня Алис е компактна, но в същото време много функционална - разполага с множество шкафчета и витрини, където да съберете всички нужни съдове и пособия.  ..
376 лв. 396 лв.
Срок за доставка: 5-15
Конфигурация Ванеса е съставена от 6 модула - 3 горни и 3 долни, като общата ширина на кухнята е 200см. Шкафът за мивка е предвиден да се използва с бордова мивка и поради тази причина няма термоустойчив плот. За изработката на кухнята се използва 16мм ПДЧ в цветова комбинация от венге и п..
427 лв. 449 лв.
Срок за доставка: 5-15
Много интересен и впечатляващ цвят, които се комбинира отлично с белия цвят на корпуса! Кухненска конфигурация Хавана 11 разполага с различни долни и горни шкафчета, като притежават още плавно затваряне на вратите! Долните шкафчета не са окомплектовани с термоплот! Подредете ги според Вашето място и..
456 лв. 480 лв.
Срок за доставка: 5-15
Благодарение на красивия си външен вид и практични шкафчета с които разполага кухня Хавана 18, Вие ще се превърнете в кулинарен шеф в кухнята! Тази композиция Ви предлага шкафчета с различен цвят на лицето! Плавното затваряне на вратите е едно допълнително предимство и улеснение за Вас домакини! Дру..
459 лв. 483 лв.
Срок за доставка: 5-15
Ако разполагате с повече пространство в кухнята си може да заложите на ъглова кухненска конфигурация Алис 18! Тя разполага с различни видове горни и долни шкафчета, като вратите са им с плавно затваряне! Лицето на шкафчетата е в червен гланц, а корпуса в бял цвят! Модерна, функционална и много много..
489 лв. 515 лв.
Срок за доставка: 5-15
Различни по вид, размер и визия кухненски шкафчета, които образуват кухненска конфигурация Алис 6! Всички шкафчета от комплекта притежават плавно затваряне на вратите на гардероба! Долните шкафчета са стъпили на регулируеми крачета, а в предната си част са скрити с цокъл! Едно от основните предимств..
500 лв. 526 лв.
Срок за доставка: 5-15
Цветове
Кухненска конфигурация Мика
Кухненска конфигурация Мика - Чери и крем
Кухненска конфигурация Мика е изработена в цветове венге и крем или чери и крем. Тя ще внесе топлина и уют и ще превърне кухнята в любимо място.  ..
507 лв. 534 лв.
Срок за доставка: 5-15
Топлата цветова комбинация в която е изработена кухня Хавана 10 ще Ви накара всеки ден да приготвяте все по - вкусни и по - вкусни вечери на любимите хора! Шкафчетата от модела разполагат с плавно затваряне на вратите, като долният ред не е окомплектован с термоплот! Предимството на модела е, че мож..
546 лв. 575 лв.
Срок за доставка: 10
В комплекта са включени плотове и дръжки; Комплект горни и долни кухненски шкафове с врати от МДФ. Възможност за разместване на шкафовете. В цената са включени термо-устойчиви плотове. Важно! Кухнята е предназначена за бордова мивка - шкафът за мивка е без горен плот!..
574 лв.
Срок за доставка: 5-15
Представяме Ви една чудесна кухненска конфигурация с различни по вид и модел шкафчета! Освен шкаф за свободно стояща пералня, модел Алис 10 притежава и шкаф за бутилки - бутилиера! Шкафчетата притежават плавно затваряне на вратите и регулируеми крачета! Цветовата комбинация е изключително подходяща ..
578 лв. 608 лв.
Срок за доставка: 5-15
За по - големите по площ жилища, които могат да си позволят по - голяма и просторна кухня, Алис 3 е точното предложение за Вас! Тази кухня има всичко необходимо за да може да превърнете кухнята си в мечтаното за Вас помещение! Шкафчетата от конфигурацията разполагат с плавно затваряне, което със сиг..
590 лв. 621 лв.
Срок за доставка: 15
Кухненски комплект с класическа, стилна и романтична визия. Разполагате с множество шкафчета, където да съхраните всички необходими принадлежности. Топлите цветове орех и златен дъб патина ще внесат чувство за уют и ще превърнат кухнята в любимо място на цялото семейство. Кухнята е без включен ..
599 лв.
Срок за доставка: 20-25
За да превърнете кухнята си в едно наистина съвършено кътче заложете както на външния вид, така и на здравината на мебелите. Тоскана 1 е точно това. Тя притежава горен и долен ред шкафчета изработени в цвят дъб крафт бял. Долните шкафчета са стъпили на регулируеми крачета с, които Вие сами определят..
652 лв. 686 лв.
Показани са от 1 до 52 от 113 резултата (3 страници)

Кухненски комплекти и шкафове

 

В каталога на Мебелино ще откриете огромен избор от мебели за кухни, като готовите комплекти започват с цени от 210лв. Ако не желаете готов кухненски комплект, може да поръчате отделни модули и да проектирате сами Вашата кухня с качествените кухненски шкафове от модулните кухни Бени, Белини, Кети, Родоп, Версаче, Лотос и много други.