Меню
Количка

Трансформираща маса ГРОН 1600

Трансформираща маса ГРОН 1600
 • Каталожен номер: MB223217276
 • Срок за доставка: 10 работни дни
 • Тегло: 26.00кг
 • Дълбочина: 65см
 • Широчина: 120.00см
 • Височина: 76.00см
 • Разтягане/Удължение: 40см
 • Брой пакети: 1
 • Цвят: Дъб крафт бял
 • Размер: 120(160)/65/76 см
 • Цвят: Дъб крафт бял
Преглеждания: 544
213 лв.
Цветове

Разтегателна трапезна маса ГРОН 120(160)х70

Простотата, ексклузивните форми и наситеният цвят на масите ГРОН се вписват перфектно в широка гама от интериори и се харесват както на любителите на класическия, така и на други видове дизайн. Трапезна маса трансформатор ГРОН ще бъде най-успешният и функционален модел в малки кухни или всекидневни. В края на краищата, той лесно се увеличава по размер, трансформацията на масата ви позволява да увеличите броя на местата до 12 души, а дизайнът на масата е подходящ за повечето интериорни решения. широка гама от декори, налични в дървесни тонове по ваш избор плотът е изработен от ЛПДЧ 16 мм когато е сгъната, масата не заема много място и лаконично се вписва в интериора

Материали: Плот и страни- ПДЧ 16 мм Кант за плот - PVC 2 мм Кант на други части - PVC 0,5 мм

Цветове: дъб сонома венге бетон дъб крафт бял селект

Характеристики: Произход: Европа  Ширина см: 70 Дължина см: 120 Височина см: 77

Форма на масата: правоъгълена

Тип на масата: разтегателна трапезна

Размери на масата в разпънато положение(Д*Ш*В) см: 160 х70 х 77

Уважаеми клиенти, винаги е хубаво да знаете, че когато разглеждате даден продукт през мобилно или настолно устройство е възможно минимално разминаване/отклонения в нюансите или декорите, които виждате на снимката, което може да се получи от различните визуални качества и свойства, които показва Вашето устройство. Също така е препоръчително да бъдете внимателни с излагането на мебели под постоянна слънчева светлина, за да избегнете нежелани изменения по вида и свойствата на плат/кожа или друг тип материал.

Доставката на поръчаните стоки в нашия онлайн магазин се извършва с куриерска фирма! Доставката на стоки се извършва на територията на Република България, като е възможно и доставка в Европа след допълнително запитване. Централния склад на компанията се намира в гр.Троян обл.Ловеч ,но поръчката Ви ще бъде доставена до населеното място което желаете.

За да се възползвате от нашите предложения за доставка е необходимо да се спазят някой основни правила:

• Артикулите се доставят до входа на жилищната сграда или най-близкото възможно място, съобразено с габаритните размери на превозното средство на куриерската фирма.

• Заплащането на поръчката Ви се заплаща в брой куриера. Моля, пригответе предварително точната сума, която трябва да заплатите.

• Доставката се извършва от куриерската фирма, в часове, в които куриерската фирма обслужва съответните райони. 

• Услугата качване по етажи за момента не се предлага, тъй като не можем да влияем на куриерски служби. Препоръчваме Ви предварително да се подготвите за преноса и качването на мебели, защото някой от пакетите тежат повече от 30кг. а други са обемисти и задължително трябва да се носят от поне двама души.


Вие като потребител имате право да се откажете от договора и да върнете стоката в рамките на 14 календарни дни, считани от момента на получаване на стоката, който е упоменат в сайта ни. Връщане на закупена стока от Mebelino, става чрез попълнен формуляр за връщане на продукт, в който заявявате желанието си да върнете закупената стока. Формуляр за връщане на продукт може да изтеглите от ТУК . Попълнен формуляр за връщане на продукт или подаване на жалби може да изпращате на имейл адрес: sales.ldistribution@gmail.com

За да се възползвате от 14 дневния срок за връщане е необходимо да се спазят някой основни правила:

• Стоките са пълна окомплектовка с придружаващата ги документация за покупка и при условията по чл. 55 (здрава стока) от Закона за защита на потребителите.

• При положение, че потребителят не е запазил оригиналната опаковка следва да опакова стоката за транспортиране, с цел запазването й. Препоръчително е опаковането да е съобразено с теглото и съдържанието на стоката. Всеки пакет следва да бъде сигурно запечатан и подсилен по ръбовете. За надеждна опаковка практиката налага използването на поне 2 различни компонента (велпапе/ картон, аеропласт, найлон, стреч фолио и/или тиксо), тъй като риска от погиване/нараняване на стоката е за сметка на потребителя до приемането й в склад на /от Служител на/ Търговеца.

• Наранени изделия не подлежат на връщане.

• Заплатени суми за допълнителни услуги (цена за доставка) не се възстановяват.

• При отказ от договора потребителят е длъжен да поеме преките разходи по връщането на стоката (основание чл.55 ал.2 ЗЗП). Потребителят има възможност сам да достави стоката до най-близкия склад на продавача или това да бъде извършено от изрично нотариално упълномощено от него лице. В този случай рискът от случайно погиване на стоката е изцяло за потребителя до предаването й в съответния склад на фирмата.

• Търговецът при наличието на хипотезата на т.5 от чл.57 ЗЗП , а именно „за доставка на запечатани стоки, които са разпечатани след доставката им и не могат да бъдат върнати поради съображения, свързани с хигиената или защита на здравето“ си запазва правото да не удовлетворява искането на потребителя за отказ по чл.50-56 ЗЗП.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър

Последно разгледани

Разтегателна трапезна маса ГРОН 120(160)х70 Простотата, ексклузивните форми и наситеният цвят на масите ГРОН се вписват перфектно в широка га..
213 лв.

Клиентите за нас