Меню
Количка

Трансформираща маса Ел - шервуд

Трансформираща маса Ел - шервуд
  • Каталожен номер: MB223217292
  • Срок за доставка: 10 работни дни
  • Тегло: 20.00кг
  • Широчина: 110.00см
  • Височина: 75.00см
  • Брой пакети: 1
  • Цвят: Венге / шервуд
  • Размер: 75x1100
  • Цвят: Венге+Шервуд
Преглеждания: 473
270 лв.
Цветове

Кръгла трапезна маса Ел D110

Маса Ел с плот от висококачествени материали с дървени крака.

Благодарение на светлата гама на масата, пространството на малко място визуално се разширява, но въпреки скромните си размери, на масата могат да седнат 4 души. Стилен дизайн - Дизайнът на кухненската маса е идеален за интериори в скандинавски стил или в стил лофт и хай-тек. Стилният модел маса Ел ще украси малка кухня, всекидневна или кафене. Маса с плот и крака от естествено дърво прави дизайна още по-интересен и привлекателен, а също така ви позволява визуално да увеличите пространството. Масата Ел в минималистичен стил ще бъде отлично решение за светъл интериор и ще ви позволи да оборудвате трапезария или кухня.

Материали: Плот и страни- ПДЧ 16 мм

Кант за плот - PVC 2 мм

Кант на други части - PVC 0,5 мм

Крака-естествено дърво боядисани

Цветове: плот за маса шервуд, краката са черни плот

Характеристики:  Ширина см: 110 Дължина см: 110 Височина см: 75

Форма на масата: кръгла

Тип на масата: трапезна

Размери на масата (D*В) см: D110 х 75

Уважаеми клиенти, винаги е хубаво да знаете, че когато разглеждате даден продукт през мобилно или настолно устройство е възможно минимално разминаване/отклонения в нюансите или декорите, които виждате на снимката, което може да се получи от различните визуални качества и свойства, които показва Вашето устройство. Също така е препоръчително да бъдете внимателни с излагането на мебели под постоянна слънчева светлина, за да избегнете нежелани изменения по вида и свойствата на плат/кожа или друг тип материал.

Доставката на поръчаните стоки в нашия онлайн магазин се извършва с куриерска фирма! Доставката на стоки се извършва на територията на Република България, като е възможно и доставка в Европа след допълнително запитване. Централния склад на компанията се намира в гр.Троян обл.Ловеч ,но поръчката Ви ще бъде доставена до населеното място което желаете.

За да се възползвате от нашите предложения за доставка е необходимо да се спазят някой основни правила:

• Артикулите се доставят до входа на жилищната сграда или най-близкото възможно място, съобразено с габаритните размери на превозното средство на куриерската фирма.

• Заплащането на поръчката Ви се заплаща в брой куриера. Моля, пригответе предварително точната сума, която трябва да заплатите.

• Доставката се извършва от куриерската фирма, в часове, в които куриерската фирма обслужва съответните райони. 

• Услугата качване по етажи за момента не се предлага, тъй като не можем да влияем на куриерски служби. Препоръчваме Ви предварително да се подготвите за преноса и качването на мебели, защото някой от пакетите тежат повече от 30кг. а други са обемисти и задължително трябва да се носят от поне двама души.


Вие като потребител имате право да се откажете от договора и да върнете стоката в рамките на 14 календарни дни, считани от момента на получаване на стоката, който е упоменат в сайта ни. Връщане на закупена стока от Mebelino, става чрез попълнен формуляр за връщане на продукт, в който заявявате желанието си да върнете закупената стока. Формуляр за връщане на продукт може да изтеглите от ТУК . Попълнен формуляр за връщане на продукт или подаване на жалби може да изпращате на имейл адрес: sales.ldistribution@gmail.com

За да се възползвате от 14 дневния срок за връщане е необходимо да се спазят някой основни правила:

• Стоките са пълна окомплектовка с придружаващата ги документация за покупка и при условията по чл. 55 (здрава стока) от Закона за защита на потребителите.

• При положение, че потребителят не е запазил оригиналната опаковка следва да опакова стоката за транспортиране, с цел запазването й. Препоръчително е опаковането да е съобразено с теглото и съдържанието на стоката. Всеки пакет следва да бъде сигурно запечатан и подсилен по ръбовете. За надеждна опаковка практиката налага използването на поне 2 различни компонента (велпапе/ картон, аеропласт, найлон, стреч фолио и/или тиксо), тъй като риска от погиване/нараняване на стоката е за сметка на потребителя до приемането й в склад на /от Служител на/ Търговеца.

• Наранени изделия не подлежат на връщане.

• Заплатени суми за допълнителни услуги (цена за доставка) не се възстановяват.

• При отказ от договора потребителят е длъжен да поеме преките разходи по връщането на стоката (основание чл.55 ал.2 ЗЗП). Потребителят има възможност сам да достави стоката до най-близкия склад на продавача или това да бъде извършено от изрично нотариално упълномощено от него лице. В този случай рискът от случайно погиване на стоката е изцяло за потребителя до предаването й в съответния склад на фирмата.

• Търговецът при наличието на хипотезата на т.5 от чл.57 ЗЗП , а именно „за доставка на запечатани стоки, които са разпечатани след доставката им и не могат да бъдат върнати поради съображения, свързани с хигиената или защита на здравето“ си запазва правото да не удовлетворява искането на потребителя за отказ по чл.50-56 ЗЗП.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър

Последно разгледани

Кръгла трапезна маса Ел D110 Маса Ел с плот от висококачествени материали с дървени крака. Благодарение на светлата гама на масата, пространс..
270 лв.

Клиентите за нас