Меню
Количка

Холни маси

Срок за доставка: 15-25
Масата  Майлс перфектно ще освежи пространството със зашеметяващия си дизайн от масивно дърво манго и неравномерни нюанси на цвят орех.Характеристики:* Повърхността е изработена от масивна естествена дървесина с високо качество, устойчивост на стрес и време * Има две повърхности за поддърж..
188 лв.
Срок за доставка: 15-25
Масата за кафе Майлс перфектно ще освежи пространството със зашеметяващия си дизайн от масивно дърво манго и неравномерни нюанси на цвят орех.Характеристики:* Повърхността е изработена от масивна естествена дървесина с високо качество, устойчивост на стрес и време * Има две повърхности за ..
450 лв.
Срок за доставка: 15-25
Масата Дариян ще освежи пространството със зашеметяващия си дизайн от масивно мангово дърво и неравномерни нюанси на цвятХарактеристики:* Повърхността е изработена от масивна естествена дървесина.* Има място за съхранение, което служи за съхранение и лесен достъп до вашите ежедневни вещи.* Опора вър..
753 лв.
Срок за доставка: 15-25
Едно впечатляващо предложение за декорация идеално за дома или офиса, което креативно ще обнови естетиката на вашето пространство.Спецификации:* Изработени от масивна дървесина.* Всяка част е и произведение на изкуството, тъй като е уникална поради особената неравност на ствола на дървото. * Но..
433 лв.
Срок за доставка: 15-25
Холните маси Рабен са едно от новите попълнения в нашата гама. Това са 2 кръгли маси с конусовидни основи, изработени от метал, а плотовете са изработени от опушено закалено стъкло.РазмериВисочина: Φ80x34.5 смНиска: Φ60x41 см..
460 лв.
Срок за доставка: 15-25
Това е кръгла помощна маса с цилиндрична метална основа, а плота е от специално обработен естествен мрамор.Размери: Φ41x54.5 см..
253 лв.
Срок за доставка: 15-25
Това е кръгла маса с цилиндрична метална и плисирана основа, повърхността също е метална. Комбинацията е наистина нещо уникално и впечатляващо. Размери: Φ80x38 см..
621 лв.
Срок за доставка: 15-25
Това е кръгла маса с цилиндрична метална и плисирана основа, повърхността също е метална. Комбинацията е наистина нещо уникално и впечатляващо. Размери: Φ80x32 см..
529 лв.
Срок за доставка: 15-25
Красивата холна маса Формел е едно от новите попълнения в нашата гама. Това е луксозна кръгла маса с цилиндрична дървена основа от акация, , а плотът е от естествен мрамор.Размери: Φ80x40 см ** Съществуващите пукнатини или леки цветови вариации или такива, които могат да се появят с течени..
552 лв.
Срок за доставка: 15-25
Холната маса Сънсет е едно от новите попълнения в нашата гама. Това е кръгла маса с цилиндрична основа изработена от масивно мангово дърво, а плота е от стъкло.Размери: Φ80x41 см** Съществуващите пукнатини или леки цветови вариации или такива, които могат да се появят с течение на времето се дължат ..
391 лв.
Срок за доставка: 15-25
Комплектът помощни маси Ренджи е едно от новите попълнения в нашата гама. Това са 2 кръгли маси с цилиндрична основа изработена от метал, а плотовете са керамични.Височина: Φ56x52 смНиска: Φ43x43 см..
414 лв.
Срок за доставка: 15-25
Комплектът помощни маси Чендж е едно от новите попълнения в нашата гама. Това са 2 кръгли маси с цилиндрична основа изработена от масивно мангово дърво, а плотовете са от стъкло.Височина: Φ55x49.5 смНиска: Φ40x36.5 см** Съществуващите пукнатини или леки цветови вариации или такива, които могат ..
552 лв.
Срок за доставка: 15-25
Комплектът помощни маси Ферен е едно от новите попълнения в нашата гама. Това са 2 кръгли маси с цилиндрична основа изработена от метал, а плотовете са от масивно мангово дърво..Височина: Φ48.5x53.5 смНиска: Φ39.5x44.5 см** Съществуващите пукнатини или леки цветови вариации или такива, които могат д..
345 лв.
Срок за доставка: 15-25
Комплектът помощни маси Фринкс е едно от новите попълнения в нашата гама. Това са 2 кръгли маси с цилиндрична основа, изработени от метал с гланцирана повърхност.Височина: Φ60x46.5 смНиска: Φ50.5x41.5 см..
575 лв.
Срок за доставка: 15-25
Комплектът помощни маси Даена е едно от новите попълнения в нашата гама. Това са 2 кръгли маси с цилиндрична основа, изработени от метал с гланцирана повърхност.Височина: Φ50.5x53 смНиска: Φ40,5x37 см..
391 лв.
Срок за доставка: 15-25
Цветове
Холна маса Рихардо - цвят дъб-бял
Холна маса Рихардо - цвят дъб-черен
Ако търсите холна маса, която да добави стил към вашето пространство, тогава Рихардо е идеална за вас. Технически спецификации:*Повърхността е изработена от ПДЧ с висококачествено меламиново покритие, устойчиво на износване и време.*Разполага с две повърхности за поддържане и съхранение на люби..
232 лв.
Срок за доставка: 15-25
Цветове
Холна маса Джейпър - бял цвят
Холна маса Джейпър - цвят дъб
Холна маса Джейпър - тъмно сив цвят
Търсите ли елегантна и практична холна маса? Не търсете повече Джейпър е тук, за да внесе глътка свеж въздух във вашето пространство, съчетавайки ергономичност.Технически спецификации:*Изработена от ПДЧ с висококачествено дъбово меламиново покритие, гарантиращо издръжливост.*Разполага с колела ..
242 лв.
Срок за доставка: 15-25
Масата за кафе е ново попълнение в нашата продуктова листа и ще ви зарадва със своя стил и практичност. Плотът е изработен от висококачествен MDF (влакна със средна плътност) с меламиново покритие.Метална прахово боядисана основа. Праховото боядисване е процес на сухо покритие, използван като м..
161 лв.
Срок за доставка: 15-25
Търсите масичка за кафе, която ще придаде нотка лукс на вашето пространство с елегантен и изискан това е идеалният избор да добавите стил към декорацията на вашия дом.Спецификации:* Стабилна рамка, изработена от висококачествен метал с голяма устойчивост на стрес и време.* Повърхността е израбо..
353 лв.
Срок за доставка: 15-25
Цветове
Холна маса мини Тарс ню - цвят сив-черен
Холна маса мини Тарс ню - цвят сонома-черен
С модерен дизайн, издръжливи материали и място за съхранение на дребни предмети в долната част. Технически характеристики:* Конструкция от ПДЧ с висококачествено меламиново покритие с устойчивост на натоварване, износване и време. * Има рафт в основата си, който позволява отворена организа..
109 лв.
Срок за доставка: 15-25
Цветове
Холна маса Тарс ню - цвят сив-черен
Холна маса Тарс ню - цвят сонома-черен
Холна маса Тарс ню - цвят сив-бял
 Ако искате да оборудвате дома си с мебели, които са най-новата тенденция в съвременния дизайн, то Тарс е идеален за вас.Технически характеристики:*Висококачествена метална рамка. Стабилна рамка, която гарантира комфорт и ергономичност в черно. *Основно повърхност и долен рафт от ПДЧ с мел..
118 лв.
Срок за доставка: 15-25
Цветове
Холна маса Скифи - цвят бял-черен
Холна маса Скифи 230-000023 цвят натурал-черен
С полиморфен дизайн има скрит метален механизъм, който премества повърхността на по-висока височина, покривайки повече нужди на вашето пространство.Характеристики:* ПДЧ конструкция с висококачествено меламиново покритие с устойчивост на натоварване и износване. * Универсалното свойство я прави ..
249 лв.
Срок за доставка: 15-25
Търсите привличаща вниманието масичка за кафе? Юзе е идеална за вас със семпъл и впечатляващ дизайн ще ви предложи ергономичност, качество и естетика.Характеристики:* ПДЧ конструкция с висококачествено меламиново покритие, устойчиво на натоварвания и износване.* В долната си част има допълнител..
181 лв.
Срок за доставка: 15-25
Цветове
Холна маса Мартиан - цвят антично сив-черен
Холна маса Мартиан - цвят натурал-черен
Ако искате да придадете модерен дъх на вашето пространство, тогава холната маса Мартиан е решението. Съчетава високо качество и практичност, като служи и за съхранение на вашите дребни вещи. Характеристики:* Изработен от ПДЧ с меламиново покритие с висока издръжливост.* Има място за съхранение ..
329 лв.
Срок за доставка: 15-25
Комплект 3 кръгли кафе маси с различни размери, всяка от които може да обслужва различни нужди и ще ви зарадва със своя стил и практичност.Повърхността им е изработена от качествено екзотично дърво минди, а краката им са метални в черен цвят. Идеален избор за множество приложения с несравним стил!Ра..
994 лв.
Срок за доставка: 15-25
Изработен е от масивна Тикова дървесина, като единствената обработка е процесът на създаване на уникалната му форма.Размери: 114x99x34 см** Съществуващите пукнатини или леки цветови вариации или такива, които могат да се появят с течение на времето се дължат на свиването-разширяването на живия орган..
2 380 лв.
Срок за доставка: 15-25
Открийте уникалната ръчно изработена маса Помпу с плот от естествено масивно Суар дърво.Размери: Φ58x33.5 см** Съществуващите пукнатини или леки цветови вариации или такива, които могат да се появят с течение на времето се дължат на свиването-разширяването на живия организъм, наречен масивна дървеси..
580 лв.
Срок за доставка: 15-25
Открийте уникалната ръчно изработена маса Домпу с плот от естествено масивно Суар дърво. Формата е неправилна овална и се опира на 4 крака. Размери: 66x44x46 смДебелина на повърхността: 8смРазстояние между краката: 23х44 см** Съществуващите пукнатини или леки цветови вариации или такива, които ..
552 лв.
Срок за доставка: 15-25
Изработена от масивно естествено Тиково дърво, което запазва неправилната си форма. Тази повърхност е покрита със специален смолист лак и има черни метални крака. Размери: 110x60x48 смДебелина на плота: 5,5 смРазстояние между краката: 64х47 см** Съществуващите пукнатини или леки цветови вариаци..
723 лв.
Срок за доставка: 15-25
Представяме ви прекрасната холна маса, ниска и кръгла изработена от естествени парчета качествено Тиково-най-популярният вид твърда дървесина.Опира се върху основа от същото дърво и има формата на голяма купа. Вътре можете да поставите различни предмети или декорации, за да придадете образа, ко..
792 лв.
Срок за доставка: 15-25
Цветове
Холна маса Олли - цвят орех
Холна маса Олли - цвят натурал
Холна маса Олли - бял цвят
Търсите практична холна маса с модерен дизайн? Тук ще го намерите Олли е мебел с високо качество на изработка и функционалност.Характеристики:* Изработен от ПДЧ с висококачествен меламинов фурнир.* Осигурява допълнително място за съхранение на дребни предмети.Размери на продукта:Дължина: 120смШ..
353 лв.
Срок за доставка: 15-25
 Ако търсите мебели, характеризиращи се с качество и елегантност то серията Евент е идеална за вас. Характеристики:* Конструкция от МДФ и ПДЧ.* Има място за съхранение с плъзгаща се врата.*Съчетава се хармонично с останалите мебели от същата серия.Размер на продукта:Дължина: 80 смШирина: 8..
316 лв.
Срок за доставка: 15-25
Ако търсите мебели, характеризиращи се с качество и елегантност то серията Евент е идеална за вас. Характеристики:*Изработен от МДФ и ПДЧ с високо качество и издръжливост.* Има чекмедже за затворено съхранение на вашите вещи.* Опора на четири метални крака с изключителна здравина.Размери на про..
333 лв.
Срок за доставка: 15-25
Помощна маса Фит всекидневна в елегантен модерен дизайн, който съчетава издръжливостта при употреба с практичен дизайн. Технически характеристики:* Изработен от мдф с висококачествен бамбуков хастар, устойчив на време и износване.* Разполага и с долен рафт за отворена организация на вашите ежед..
67 лв.
Срок за доставка: 15-25
Холна маса с иновативен дизайн, проектирана да стои във всяко пространство.Мебел с голяма издръжливост и функционалност, необходима за дома или офиса. Технически характеристики: * Изработена от ПДЧ и МДФ облицовка с високо качество и издръжливост.*Предлага се в естествен цвят. Размер ..
131 лв.
Срок за доставка: 15-25
Цветове
Холни маси Карини - цвят черен-черен мрамор
Холни маси Карини - цвят златен-бял мрамор
Холни маси Карини - цвят черен-бял мрамор
Холни маси HM8763.14 цвят черен-бял мрамор
Холните маси ще ви зарадват със своя стил и практичност. Това са 2 холни маси, една по-висока и една по-ниска с особеност, че по-високата се опира на полукръгла основа с три метални крака, което позволява по-ниската да се побира и съхранява директно отдолу. Размери: Φ80x48 смРазмери: Φ48x42 смР..
184 лв.
Срок за доставка: 15-25
Открийте уникалната ръчно изработена маса Домпу с плот от естествено масивно Суар дърво с дебелина 8см. Формата е неправилна овална и се опира на 4 крака. Рустикалната същност придава вечно и топло усещане на вашето пространство.Размери: 60x94x46 смДебелина на повърхността: 8 смРазстояние между..
766 лв.
Срок за доставка: 15-25
Цветове
Холна маса HM9585.01 цвят черен мрамор-черен
Холна маса HM9585.02 цвят сив мрамор-черен
Масата за кафе е ново попълнение в нашата продуктова листа и ще ви зарадва със своя стил и практичност. Плотът е изработен от висококачествен MDF (влакна със средна плътност) с меламиново покритие.Метална прахово боядисана основа. Праховото боядисване е процес на сухо покритие, използван като м..
185 лв.
Срок за доставка: 15-25
Масата за кафе е ново попълнение в нашата продуктова листа и ще ви зарадва със своя стил и практичност. Плотът е изработен от висококачествен MDF (влакна със средна плътност) с меламиново покритие.Метална прахово боядисана основа. Праховото боядисване е процес на сухо покритие, използван като м..
161 лв.
Срок за доставка: 15-25
Цветове
Холна маса HM9586.04 цвят орех-черен
Холна маса HM9586.02 цвят сив мрамор-черен
Холна маса HM9586.01 цвят черен мрамор-черен
Холната маса ще ви зарадва със своя стил и практичност. Това е кръгла масичка за кафе със специалната характеристика, че плотът лежи върху основа с форма на триножник. Основата е метална в цвят черно.Размери: Φ80x42 смДебелина на MDF: 25ммДебелина на плота (включително меламиновото покритие): 3смРаз..
163 лв.
Срок за доставка: 15-25
Цветове
Помощна маса Марбъл II - HM9589.03 цвят сонама-черен
Помощна маса Марбъл II - цвят орех-черен
Помощна маса Марбъл II - цвят черен мрамор-черен
Помощна маса Марбъл II - HM9589.02 цвят сив мрамор-черен
Помощна маса Марбъл II - HM9589.05 цвят бял мрамор-черен
Плотът е изработен от висококачествен MDF  (влакна със средна плътност) с меламиново покритие, а основата е изработена от метал.Размери: Φ50x55 смДебелина на MDF: 18 ммРазстояние между крака: 36х36 см..
112 лв.
Срок за доставка: 15-25
Цветове
Холна маса Марбъл - цвят орех-черен
Холна маса Марбъл - цвят сонома-черен
Холна маса Марбъл - цвят сив мрамор-черен
Холна маса Марбъл - цвят бял мрамор-черен
Холна маса Марбъл - цвят черен мрамор-черен
Холна маса Марбър топ ще ви зарадва със своя стил и практичност. Това е кръгла масичка за кафе със специалната характеристика, че плотът лежи върху основа с форма на кръст. Размери: Φ80x45 смРазмери само на кръгъл плот: Φ77x44.5 смДебелина на MDF: 18ммОбща дебелина на плота (заедно с меламинова..
133 лв.
Срок за доставка: 15-25
Размери: 105x60x32.6 смВисочина на рафта: 12 смВисочина на крака: 17 смДължина на наличния рафт: 41.4 смХолната маса е изработена от висококачествен меламин с дебелина 18 мм-вид дървесина под формата на ПДЧ.Елегантност, качество и практичен минимален дизайн са част от характеристиките на холната мас..
357 лв.
Срок за доставка: 15-25
Цветове
Помощна маса Камила - цвят цимент
Помощна маса Камила - цвят натурал
Търсите помощна маса с уникален дизайн, която ще издигне декорацията на вашия дом? Ако е така, тогава Камила е идеална за вас, тъй като съчетава естетика и ергономичност.Характеристики:* Стабилна рамка от ПДЧ с меламиново покритие с устойчивост на износване и време.Размери на продукта:Дължина: 40 см..
50 лв.
Срок за доставка: 15-25
Цветове
Помощна маса Флу Ф32 - натурал
Помощна маса Флу Ф40 - натурал
Помощна маса Флу Ф50 - натурал
Това е кръгла помощна маса със специална характеристика, че повърхността е изработена от естествен ратан и лежи върху метална основа.Размери: Φ50x40 смРазстояние между краката: 37х37 смРазстояние на краката по диагонал: 53 смРазмери на тавата: Φ50x5 см** Съществуващите пукнатини или леки цветови вар..
308 лв.
Срок за доставка: 15-25
Този комплект ще обнови естетически вашата всекидневна, като същевременно може да съчетае много различни стилове и цветове в пространството.Изработена от Тиково дърво-вид твърда дървесина с отлично качество.Размери на голямата маса: 86x79x46 смРазстояние между краката: 81 смРазмери на малка маса: 80..
792 лв.
Срок за доставка: 15-25
Ръчно изработена маса с 3 метални крака, която ще подобри естетическият ефект и няма как да не привлече вниманието на всички, независимо къде е поставена!Размери: 40x40x49.5 смДебелина на повърхността: 6 см** Съществуващите пукнатини или леки цветови вариации или такива, които могат да се появят с т..
157 лв.
Срок за доставка: 15-25
Рамката на масата и краката са изработени от Тиково дърво, а тапицерията на масата е изработена от много специална рогозка с кръгли шарки. Това е маса, която ще придаде на хола ви различно и много специално усещане.Размери: Φ81x45 смРазстояние между краката: 56х56 смДебелина: 15 см..
297 лв.
Срок за доставка: 15-25
Цветове
Помощна маса Матрикс Ф70 - цвят орех-черен
Помощна маса Матрикс Ф70 - цвят натурал-черен
Размери: Φ70x52 см*Изработена от висококачествен МДФ и метална основа...
133 лв.
Срок за доставка: 15-25
Цветове
Помощна маса Матрикс Ф50 - цвят орех-черен
Помощна маса Матрикс Ф50 - цвят натурал-черен
Размери: Φ50x46 см*Изработена от висококачествен МДФ и метална основа..
102 лв.
Срок за доставка: 15-25
Размери: 120x60x46 см*Изработена от висококачествен МДФ и метална основа...
160 лв.
Срок за доставка: 15-25
Цветове
Помощна маса Матрикс Ф76 - цвят орех-черен
Помощна маса Матрикс Ф76 - цвят натурал-черен
Размери: Φ76x45 см*Изработена от висококачествен МДФ и метална основа...
140 лв.
Показани са от 1 до 52 от 1270 резултата (25 страници)

Холни маси от Мебелино

 В Мебелино ще намерите разнообразие от холни маси на достъпни цени.  В каталога ни присъстват над 350 модела качествени холни маси за всяка една всекидневна от водещи български и чуждестранни производители. 

Имате избор от стъклени, дървени и метални холни маси, галерия от различни цветове и байцове. С предлаганите в Мебелино маси ще придадате завършеност на всяка една всекидневна и ще се чувствате удобно, независимо дали пиете кафето си в хола или сте се събрали с приятели на масата. 

Кои са подходящите за нас холни маси 

С цел по лесно намиране на точния за вас продукт сме разделили категорията на Холни маси без разтягане, повдигащи се холни маси, помощни масички, разтегателни маси, а в зависимост от материала, който ви допада може да изберете холни маси от масив, ПДЧ и МДФ или със стъкло. 

В продуктовите страници на всяка холна маса в Мебелино са изредени голяма част от техните предимства: бързо почистване, хром покритие, метална конструкция, допълнително стъкло, избор на цвят и байц, възможност за разтягане и още много други в зависимост от вида и модела на самите холни маси.