Меню
Количка

Фотьойли и Кресла

Срок за доставка: 25-30
Фотьойл Голдън 20 е едно перфектно допълнение към всяко уютно холово пространство. Дизайнът му осигурява комфорт и удобство. ..
142 лв. 149 лв.
Срок за доставка: 25-30
Фотьойл Марина е каласически модел подходящ както за дома и офиса, така и за обзавеждане на хотели, офиси и кабинети. Изработен е с кожени подлакътници и дамаска от висококачествен жакард...
237 лв. 249 лв.
Срок за доставка: 25-30
Фотьойл Монако е едно перфектно допълнение към всяко уютно холово пространство. Дизайнът му осигурява комфорт и удобство. Възглавницата на седалката е с цип за лесна поддръжка. Фотьойлът се допълва чудесно от табуретка "Монако" в същите цветове, която може да поръчате допълнително, както се с..
246 лв. 259 лв.
Срок за доставка: 25-30
Фотьойл Неапол е едно перфектно допълнение към всяко уютно холово пространство. Дизайнът му осигурява комфорт и удобство. ..
265 лв. 279 лв.
Срок за доставка: 25-30
Фотьойл Неапол е едно перфектно допълнение към всяко уютно холово пространство. Дизайнът му осигурява комфорт и удобство. Фотьойлът е компактна и функционална мебел, която бързо и лесно се превръща в легло с размери 60 х 190 см. ..
398 лв. 419 лв.
Срок за доставка: 45
Фотьойл Рондо е изключително практичен и удобен модел. Той е с удебелени седални и облегални части, което го прави изключително подходящ за почивка. Предлага се в различни цветове, като може да избирате от висококачествени еко кожи или дамаски.    ..
429 лв.
Срок за доставка: 45
Фотьойл Сицилия е изключително практичен и удобен модел. Той е с удебелени седални и облегални части, което го прави изключително подходящ за почивка. Фотьойл Сицилия може да бъде закупен и използван самостоятелно или да бъде комбиниран с диван двойка и тройка за да направите своята прекрасна х..
555 лв.
Срок за доставка: 45
Фотьойл Невада е изработен с тапицерски колани, които придават средна твърдост на модела. Седалните и облегални части се обвиват със слой вата и допълнителен текстил в резултат на което при седене се усеща допълнителна мекота. ULTRAFLEX Foam предлага добър комфорт и ортопедични характеристики п..
595 лв.
Показани са от 1 до 15 от 15 резултата (1 страници)