Меню
Количка

Закачалки

Срок за доставка: 7
Със своя принт във винтидж стил "Men no shirt no shoes no service ladies no shirt free drinks" тази стенна закачалка с 6 кукички ще се превърне във впечатляващ акцент, който веднага ще бъде забелязван от вашите гости. Закачалката е изработена от стабилен МДФ. Проектирана с два реда по три изящни мет..
125 лв.
Срок за доставка: 7
Със своя принт във винтидж стил "Beer is cheaper than therapy" тази стенна закачалка с 6 кукички ще се превърне във впечатляващ акцент, който веднага ще бъде забелязван от вашите гости. Закачалката е изработена от стабилен МДФ. Проектирана с два реда по три изящни метални куки, закачалката за дрехи ..
125 лв.
Срок за доставка: 7
Тази стояща стойка за костюми е стилен и лесен начин за организиране на костюм, колан, вратовръзка и други аксесоари. Тя е добро решение да поддържате костюмите си без гънки и да сте готови да тръгнете в натоварените делнични сутрини. Със семпъл, но стилен дизайн, тя подхожда на всеки декор на спалн..
97 лв.
Срок за доставка: 5-10
Елегантният дизайн и класическият черен цвят допринасят за лесната аранжировка на модела към всеки интериор. Със закачането на връхните си дрехи, шалове, шапки, чанти и чадъри ще предотвратите създаването на небрежен хаос в помещението и ще оползотворите пространството по най-добрия начин.  &n..
71 лв.
Показани са от 1 до 5 от 5 резултата (1 страници)