Меню
Количка

Спални комплекти с матраци

Срок за доставка: 5-15
Цветове
Спален комплект Аполо 1 с ВКЛЮЧЕН МАТРАК - дъб сонома
Спален комплект Аполо 1 с ВКЛЮЧЕН МАТРАК - орех
Спален комплект Аполо 1 с ВКЛЮЧЕН МАТРАК - Венге Амбър
Спален комплект Аполо 1 с ВКЛЮЧЕН МАТРАК - Тъмен дъб и пясъчен дъб
Спален комплект Аполо 1 с ВКЛЮЧЕН МАТРАК - Бял гланц
Ето това вече е нещо наистина практично! За тези от Вас, които не разполагат с много пространство, ние Ви предлагаме комплект Аполо 1! Той може да се използва и за детска стая! Състои се от легло с включен повдигащ механизъм с размер за матрак 120х190см. (предназначено за еднолицев матрак)! Едно нощ..
463 лв. 487 лв.
Срок за доставка: 5-15
Цветове
Спален комплект Аполо 3 с ВКЛЮЧЕН МАТРАК - дъб сонома
Спален комплект Аполо 3 с ВКЛЮЧЕН МАТРАК - орех
Спален комплект Аполо 3 с ВКЛЮЧЕН МАТРАК - Венге Амбър
Спален комплект Аполо 3 с ВКЛЮЧЕН МАТРАК - тъмен дъб и пясъчен дъб
Спален комплект Аполо 3 с ВКЛЮЧЕН МАТРАК
За да превърнете спалнята си в едно кътче за релакс и спокойствие заложете на нещо практично, семпло, но пък функционално! Комплект Аполо 3 Ви предлага легло за матрак с размери 160х200см., амортисьорен механизъм, а с него и подматрачно пространство! Гардеробът от комплектът има три отваряеми врати ..
554 лв. 703 лв.
Срок за доставка: 5-15
Цветове
Спален комплект Аполо 2 с ВКЛЮЧЕН МАТРАК - орех
Спален комплект Аполо 2 С ВКЛЮЧЕН МАТРАК - Дъб сонома
Спален комплект Аполо 2 с ВКЛЮЧЕН МАТРАК -Венге Амбър
Спален комплект Аполо 2 с ВКЛЮЧЕН МАТРАК - тъмен дъб и пясъчен дъб
Спален комплект Аполо 2 с ВКЛЮЧЕН МАТРАК - бял гланц
Страхотен, практичен и доста бюджетен спален комплект! Той съдържа легло с амортисьорен механизъм, с помощта на който може лесно и безпроблемно да използвате подматрачното пространство! Две нощни шкафчета, които имат по едно чекмедже и ниша! Гардеробът е с три отваряеми врати и две чекмеджета! Вътре..
588 лв. 619 лв.
Срок за доставка: 5-15
Спален комплект Мелани е бюджетен и същевременно много красив и практичен комплект! Състои се от легло с размер за матрак 160х200см., притежаващо повдигащ амортисьорен механизъм! Две нощни шкафчета притежаващи ниша и чекмедже! Гардероб с три отваряеми врати и плавно затваряне! Вътрешното му разпреде..
648 лв. 797 лв.
Спален комплект Сити 7000 с ВКЛЮЧЕН МАТРАК и скрин - Спални комплекти с матраци
Трайно-ниска цена
Срок за доставка: 3-8
Цветове
Спален комплект Сити 7000 с ВКЛЮЧЕН МАТРАК и скрин
Спален комплект Сити 7000 с ВКЛЮЧЕН МАТРАК и скрин - Тъмна сонома
Ако си мислите, че този модел е съвсем обикновен и няма нищо особено, което да ви предложи, грешите тотално. Спален комплект Сити 7000 е стилен, елегантен и практичен модел, който притежава всички нужни качества и функции, за да превърне спалнята Ви в сбъднат сън. Комплектът се състои от легло ..
674 лв. 823 лв.
Срок за доставка: 5-15
Цветове
Спален комплект Аполо 4 с ВКЛЮЧЕН МАТРАК
Спален комплект Аполо 4 с ВКЛЮЧЕН МАТРАК - орех
Спален комплект Аполо 4 с ВКЛЮЧЕН МАТРАК- Венге Амбър
Спален комплект Аполо 4 с ВКЛЮЧЕН МАТРАК - тъмен дъб и пясъчен дъб
Спален комплект Аполо 4 с ВКЛЮЧЕН МАТРАК - бял гланц
Ето на това се казва произведено с вкус и стил! Комплект Аполо 4 се състои от легло с прави табли за матрак с размери 160х200см. Две нощни шкафчета, които притежават по едно чекмедже и ниша! Гардеробът е с ширина 150см., плъзгащи врати, както и плавно затваряне на вратите! Вътрешното му разпределени..
714 лв. 863 лв.
Срок за доставка: 5-15
Спален комплект Рока е за тези от Вас, които си падат по смелите неща и обичат нестандартното. Моделът е истинско бижу, изработено в комбинация от черно и червено, както и бял профил Версаче, който допринася за изисканата и луксозна визия на Рока. Леглото на спалнята е предназначено за еднолицев мат..
748 лв. 897 лв.
Спален комплект Сити 7012 с ВКЛЮЧЕН МАТРАК, повдигащ механизъм и LED осветление - Спални комплекти с матраци
Трайно-ниска цена
Срок за доставка: 3-8
Позволете на това невероятно и пленително спално обзавеждане да влезе в дома Ви! Леглото от комплекта притежава интересен и разчупен дизайн, както и повдигащи механизми, които гарантират безпроблемното използване на подматрачното пространство. Гардеробът от своя страна също не изостава по удобства, ..
752 лв. 901 лв.
Спален комплект Сити 7013 с ВКЛЮЧЕН МАТРАК, повдигащ механизъм и LED осветление - Спални комплекти с матраци
Трайно-ниска цена
Срок за доставка: 3-8
Класическа комбинация от черно и бяло, която не омръзва и внася стил и изисканост в помещението. Леглото е с прави линии, а към него имате прикрепени две нощни шкафчета. Гардеробът е с четири врати и широко вътрешно разпределение от лостове и рафтове. А за да е пълен комплектът Ви предлагаме и ..
752 лв. 901 лв.
Спален комплект Сити 7022 с ВКЛЮЧЕН МАТРАК, повдигащ механизъм и LED осветление - Спални комплекти с матраци
Трайно-ниска цена
Срок за доставка: 3-8
Представяме Ви един от нашите ТОП ПРОДУКТИ – Сити 7022. Перфектното съчетание на съвременен дизайн, стабилност и практичност за Вашата спалня. Към таблата на леглото и вратите на гардероба са прикрепени гланцирани елементи, открояващи модерната визия на спален комплект Сити 7022, а двете нощни шкафч..
773 лв. 922 лв.
Спален комплект Сити 7025 с ВКЛЮЧЕН МАТРАК, скрин и ракла - Спални комплекти с матраци
Трайно-ниска цена
Срок за доставка: 3-8
На тази топ цена, ние Ви предлагаме цялостно обзавеждане за Вашата мечтана спалня  в класически вид и традиционни форми на изработка. Комплект Сити 7025 може да Ви предложи стабилност, надеждност и практичност. Леглото е за матрак със стандартни размери 160х200см. и разполага с 2 нощни шка..
781 лв. 930 лв.
Спален комплект Сити 7024 с ВКЛЮЧЕН МАТРАК и повдигащ механизъм - Спални комплекти с матраци
Трайно-ниска цена
Срок за доставка: 3-8
Ако искате да впечатлите любимия човек и да угодите на себе си, значи този спален комплект е точното решение за Вас. Комплектът се изработва в топла и елегантна цветова комбинация от дъб сонома тъмна и базалт U730, а таблата на леглото показва участието на съвременен дизайн. Спалнята е за матрак 160..
812 лв. 961 лв.
Срок за доставка: 5-15
Цветове
Спален комплект Валерия Пасифик с ВКЛЮЧЕН МАТРАК
Спален комплект Валерия Пасифик с ВКЛЮЧЕН МАТРАК - Черен и бял
Представяме Ви един спален комплект с традиционна визия, съчетана с модерен дизайн, а най-хубавото е изкушаващата и лесно достъпна цена. Към всички части от спален комплект Валерия е използван декоративен профил, допринасящ за удивителната визия на модела. Този комплект ще превърне спалнята Ви ..
818 лв. 967 лв.
Срок за доставка: 5-15
Представяме Ви едно страхотно предложение на сензационно ниска цена. Спален комплект Вега ще Ви впечатли с модерната си и елегантна визия, която ще Ви радва всеки път щом се приготвите за сън или за добро утро. Леглото е за еднолицев матрак (160x200см.), а към него получавате повдигащ механизъм и 2 ..
818 лв. 967 лв.
Срок за доставка: 5-15
Спален комплект Емили предлага всичко нужно за да предостави желания комфорт, свежест и усещане за уют на Вашия дом. Комплектът се състои от голяма спалня за еднолицев матрак с размери 160х200 с амортисьорен механизъм, 2 броя нощни шкафчета LED осветление и двукрилен гардероб с плъзгащи врати. Спале..
818 лв. 967 лв.
Срок за доставка: 5-15
Не случайно името на продукта е Стило, още от пръв поглед той излъчва стил и перфектна визия. За да се подчертае нежната и семпла визия на леглото към него има и две нощни шкафчета. Гардеробът е с четири отваряеми врати, огледало по средата и практично вътрешно разпределение което може да видите с б..
828 лв. 977 лв.
Спален комплект Сити 7017 с ВКЛЮЧЕН МАТРАК, повдигащ механизъм и LED осветление - Спални комплекти с матраци
Трайно-ниска цена
Срок за доставка: 3-8
За една феерия от цветове в спалнята Ви заложете на Сити 7017. Комплектът предлага всичко необходимо за обзавеждане на една спалня. Леглото е за матрак 160х200см. и към него има повдигащи механизми за безпроблемно използване на подматрачното пространство! Нощните шкафчета - 2 на брой имат по две чек..
847 лв. 996 лв.
Срок за доставка: 5-15
Представяме Ви един изчистен и традиционен модел, който показва класическа визия, но и същевременно предлага съвременни и модерни функции и качества. Спален комплект Болеро се изработва от 16мм ПДЧ с МДФ профил. Леглото разполага с  2 бр. нощни шкафчета и е оборудвано с амортисьорен механизъм, ..
928 лв. 1 077 лв.
Срок за доставка: 5-15
Цветове
Спален комплект Виена с ВКЛЮЧЕН МАТРАК - Тъмна сонома и бяло
Спален комплект Виена с ВКЛЮЧЕН МАТРАК - Пясъчен дъб и лилав гланц
Спален комплект Виена е с изчистени линии и модерен, съвременен  дизайн.  Топлите цветове ще изпълнят с  уют  спалнята и ще я направят приятно място за почивка. Моделът се предлага с гардероб с четири врати и повече рафтчета, легло за матрак 160х200см с повдигащ механизъм, което ..
939 лв. 1 088 лв.
Спален комплект Сити 7011 с ВКЛЮЧЕН МАТРАК, скрин и повдигащ механизъм - Спални комплекти с матраци
Трайно-ниска цена
Срок за доставка: 3-8
За цялостно обзавеждане на спалнята, ние Ви предлагаме Сити 7011. Комплектът разполага с легло с изчистени линии за матрак 160х200см. и за завършения му вид от двете страни по едно шкафче с две чекмеджета всяко. Гардеробът е с плъзгащи врати и просторно вътрешно разпределение. Скринът, който е неизм..
943 лв. 1 092 лв.
Срок за доставка: 5-15
Комплект Вивиан се състои от легло с размер за матрак 160х200см., както и повдигащ амортисьорен механизъм! Двете нощни шкафчета притежават чекмедже и ниша, както и RGB LED осветление! Гардеробът е с плъзгащи врати и вътрешно разпределение от лост за закачалки в лявата част и рафтове от дясната! Скри..
948 лв. 1 097 лв.
Срок за доставка: 5-15
Спален комплект Камо 2 е изчистен, практичен и съвременен модел със свежа визия и стилен дизайн. Комплектът се състои от легло за матрак 160х200 с повдигащ механизъм, 2 нощни шкафчета с Quadro водачи и разбира се просторен гардероб с плъзгащи врати и система Hettich. ..
948 лв. 1 097 лв.
Срок за доставка: 5-15
Спален комплект Фиона е свеж, съвременен и луксозен модел, който предлага не само впечатляваща визия но и практичност и функционалност на високо ниво. Спалният комплект се изработва изцяло от висококачествени материали в интересни цветови комбинации като дъб сонома и патладжан или тъмен дъб и лайм. ..
948 лв. 1 097 лв.
Спален комплект Сити 7035 с ВКЛЮЧЕН МАТРАК, скрин, повдигащ механизъм и LED осветление - Спални комплекти с матраци
Трайно-ниска цена
Срок за доставка: 3-8
Ако се чудите как точно да запълните спалнята си, мисля че ние вече имаме решение точно за Вас! Сити 7035 е спален комплект готов да подсигури необходимите мебели за спалнята Ви! Легло с повдигащи механизми и две нощни шкафчета към него. Гардероб с плавно затваряне на вратите, просторно вътрешно раз..
982 лв. 1 131 лв.
Срок за доставка: 5-15
Цветове
Спален комплект Валентина - Бял гланц и крем гланц с ВКЛЮЧЕН МАТРАК
Спален комплект Валентина с ВКЛЮЧЕН МАТРАК - бял гланц и червен гланц
Модерна, функционална и много привлекателна! Това е спалня Валентина! Комплектът се състои от легло снабдено с амортисьорен механизъм за лесно и безпроблемно използване на подматрачното пространство! Леглото е за матрак с размери 160х200см. Двете нощни шкафчета към продукта допълват визията и притеж..
998 лв. 1 147 лв.
Срок за доставка: 5-15
Много свежо и елегантно предложение за Вашата спалня. Моделът се изработва от висококачествени ПДЧ материали с дебелина 18мм в изключително приятните цветове дъб сонома и дъб вентура, а LED осветлението на таблата подчертава модерния дизайн на спален комплект Сонома. Леглото е оборудвано с повдигащ ..
1 024 лв. 1 173 лв.
Спален комплект Сити 7006 с ВКЛЮЧЕН МАТРАК, скрин, повдигащ механизъм и LED осветление - Спални комплекти с матраци
Трайно-ниска цена
Срок за доставка: 3-8
Черен цвят с фино нанесени розови линии, каква красота само! Този спален комплект съдържа всичко необходимо дори за най -претенциозния вкус. Леглото от модела е практично заради повдигащите механизми с който разполага, а двете нощни шкафчета до него придават завършен вид на картинката. Големият гард..
1 034 лв. 1 183 лв.
Срок за доставка: 5-15
Стилно и модерно предложение, подходящо за всеки тип интериор във Вашата спалня. Визията на спален комплект Торино определено показва интересен и съвременен дизайн, който хваща окото. Леглото е с повдигащ механизъм, осигуряващ достъп до подматрачното пространство, както и с 2 броя нощни шкафчета, а ..
1 042 лв. 1 191 лв.
Спален комплект Сити 7009 с ВКЛЮЧЕН МАТРАК, скрин, повдигащ механизъм и LED осветление - Спални комплекти с матраци
Трайно-ниска цена
Срок за доставка: 3-8
Представете си този превъзходен спален комплект в спалнята си, страхотно нали?! Леглото от комплекта има LED осветление на таблата, която междудругото е много интересна. Гардеробът е голям и може да побере всичките Ви дрехи, освен това разполага и с две просторни чекмеджета, както и огледала на..
1 047 лв. 1 196 лв.
Срок за доставка: 5-15
Цветове
Спален комплект Дорис с ВКЛЮЧЕН МАТРАК - Дъб кремона и дъб сонома
Спален комплект Дорис с ВКЛЮЧЕН МАТРАК - Дъб сонома и венге
Предлагаме Ви стил, визия, качество и функционалност, събрана на едно място, а оставяме на Вас да погледнете, да се влюбите и да ни кажете колко сте доволни от покупката на спален комплект Дорис. Този модел е съвременно и елегантно предложение за спалното Ви помещение, което искате да превърнете в н..
1 048 лв. 1 197 лв.
Срок за доставка: 5-15
Ако искате Вашата спалня да изглежда безупречно, стилно и красиво, но същевременно да разполагате с нужната практичност и удобства значи спален комплект Мадрид е перфектното предложение за Вас. Моделът е изработен от висококачествени материали в комбинация от топли и свежи декори в бял и крем гланц ..
1 048 лв. 1 197 лв.
Срок за доставка: 5-15
Спален комплект Сиена Н е изключително красив и модерен модел с приятна и свежа съвременна визия. Моделът се състои от просторна и красива спалня с тапицира табла от висококачествена еко кожа в бял цвят. Леглото разполага с 2 броя нощни шкафчета и повдигащ механизъм чрез който с лекота използвате по..
1 048 лв. 1 197 лв.
Срок за доставка: 5-15
Спален комплект Фиона е свеж, съвременен и луксозен модел, който предлага не само впечатляваща визия но и практичност и функционалност на високо ниво. Спалният комплект се изработва изцяло от висококачествени ПДЧ гланц материали с дебелина 18мм в класическата цветова комбинация бяло и черно.Леглото ..
1 048 лв. 1 197 лв.
Показани са от 1 до 52 от 126 резултата (3 страници)

Спални комплекти с матраци от Мебелино


В търсене сте на нов спален комплект за жилището си. Неизменно с покупката на такъв възниква и въпроса за матрака, който ще окомплетовате с него. 

За да ви улесним в избора ви, предлагаме на вашето внимание нашите спални комплекти с матраци или накратко казано с един удар два заека, особено с избора на промоционалните ни предложения.