Меню
Количка

Възглавници

Срок за доставка: 5-10
Компютърно профилирана Head Memory Support система за точкова еластична поддръжка и Airflow вентилация в дълбочина. 3D масажиращ ефект за освобождаване на напрежението. Външен калъф от дишащ, устойчив на износване, самопочисващ се PILLING PROOF текстил, сертифициран от BEKAERT DESLEEK. Цип за лесна ..
65 лв.
Срок за доставка: 5-10
Възглавница MultiComfort  на марката iSLEEP е нов продукт, с класическа форма. Изградена от 100 % Memory Foam, тя поддържа в правилна позиция главата и врата. Патентованото профилирано ядро има масажиращ ефект, а постоянната циркулация на въздух в него, осигурява свежа среда. Възглавницата е съ..
164 лв.
Срок за доставка: 5-10
Благодарение на иновативната терморегулираща технология Outlast® на НАСА, възглавниците и завивките Thermo Balance осигуряват оптимален комфорт по време на сън, като създават постоянен микроклимат. Микрокапсулите в терморегулиращата тъкан абсорбират и съхраняват отделената от тялото излишна топлина...
98 лв.
Срок за доставка: 5-10
Възглавницата Dream On QUEEN 16  притежава екстра височина (16cm) за хора с широки рамене или такива които предпочитат висока възглавница. Ядро от мемори пяна със специална формула за меко и по-комфортно усещане при сън. Уникалния дизайн позволява на рамената да прилегнат плътно под възгла..
65 лв.
Срок за доставка: 5-10
Възглавница Memogel с класическа форма, е нов продукт с марка iSLEEP. Иновативното, двуслойно ядро на тази възглавница, изградено от 100 % Memory Foam и Gel Foam, отнема напрежението във врата и има охлаждащ ефект. Air технологията с допълнителни отвори за постоянен приток на въздух в сърцевината, о..
142 лв.
Срок за доставка: 5-10
Мемори възглавница с ортопедична форма, подходяща за хора, които спят предимно по гръб и настрани...
75 лв.
Срок за доставка: 2-10
 Сърцевината на възглавницата е изработена от 100% Memory Foam HD®, която се приспособява нежно към индивидуалните извивки на човешкото тяло осигурявайки ви правилна поддръжка на гръбначния стълб като същевременно с това намалява мускулната болка и облекчава схващанията на врата.  Материал..
127 лв.
Показани са от 1 до 12 от 12 резултата (1 страници)